25 μέρες πριν από τις εκλογές και η αστυνομία έσπευσε στα Διλινάτα σήμερα για να σταματήσει «έργο» του προέδρου Τάσου Τζωρτζάτου (γκρέμισμα μαντρότοιχων)

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν λίγες μέρες πριν από την διενέργεια των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αργοστολίου. Παραλίγο να καταλήξει στο Αστυνομικό Τμήμα σήμερα ο πρόεδρος της Κοινότητας, Τάσος Τζωρτζάτος, που πήγε να γκρεμίσει δύο μαντρότοιχους.
Συγκεκριμένα, με τις οδηγίες του προέδρου μηχανήματα ιδιώτη εμφανίστηκαν στη θέση «Κουναδέικα» στα Διλινάτα έτοιμα να γκρεμίσουν δύο μαντρότοιχους, προκειμένου να γίνει διαπλάτυνση του δρόμου για να χωρούν να περάσουν φορτηγά. Ο ιδιοκτήτης βλέποντας ότι ο εκσκαφέας είναι έτοιμος να εισβάλει στην περιουσία του έτρεξε και μπήκε μπροστά για να μην προχωρήσει η κατεδάφιση. Εκεί υπήρξε έντονο λεκτικό επεισόδιο με τον πρόεδρο της Κοινότητας και μέσα σε λίγη ώρα κατέφτασε η Αστυνομία που ζήτησε να ζει τα έγγραφα που χρειάζονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Έγγραφα δεν υπήρχαν, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος έκανε λόγο για ένα χαρτί που είχε υπογραφεί πριν από 20 και πλέον χρόνια ανάμεσα στην Κοινότητα και τον ιδιοκτήτη για παραχώρηση ενός μέτρου από την περιουσία του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τότε οι μαντρότοιχοι δεν υπήρχαν και φυσικά δεν υπάρχει και ένα πολύ σημαντικό έγγραφο, αυτό της απαλλοτρίωσης περιουσίας.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Αστυνομικές Αρχές σταμάτησαν επιτόπου οποιαδήποτε εργασία και το «έργο» του προέδρου δεν προχώρησε. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης αναμένεται να καταθέσει αύριο μήνυση κατά του προέδρου, αλλά και των υπόλοιπων τεσσάρων μελών του Σ.Δ. που υπέγραψαν στο Κοινοτικό Συμβούλιο να προχωρήσει η κατεδάφιση των μαντρότοιχων, αλλά και ασφαλιστικά μέτρα τόσο κατά των αιρετών όσο και κατά του ιδιοκτήτη του μηχανήματος. Πολύ περίεργη ιστορία, την οποία θα παρακολουθήσουμε μέχρι το τέλος της και θα σας ενημερώσουμε. Πάντως, είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές θυμήθηκαν στην Κοινότητα ότι υπάρχει ένα χαρτί από το 2000 που έκανε λόγο για διαπλάτυνση του συγκεκριμένου δρόμου. Περίεργα πράγματα…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed