Εξώδικο της ΔΕΗ προς τη ΔΕΥΑΚ για ασύλληπτο χρέος 10.892.986 ευρώ, Θεόφιλος Μιχαλάτος και Σταύρος Σπαθής οδηγούν την δημοτική επιχείρηση στη χρεοκοπία;

Σαν βόμβα έσκασε στο συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ το εξώδικο της ΔΕΗ για το ασύλληπτο χρέος της δημοτικής επιχείρησης των 10.892.986,46 ευρώ κάνοντας τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. να απορούν με αυτή την εξέλιξη.
Συγκεκριμένα, με κοινοποίηση προς κάθε εμπλεκόμενο φορέα και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλονιάς, το εξώδικο της ΔΕΗ αναφέρει ότι παρά τις οχλήσεις η δημοτική επιχείρηση της οποίας πρόεδρος είναι ο Σταύρος Σπαθής, αρνείται να εξοφλήσει το χρέος και εάν εντός 30 ημερών (μέσα στον Σεπτέμβριο) δεν προβεί σε ενέργειες θα κόψει το ρεύμα σε όλα τα ρολόγια αχρηστεύοντας ουσιαστικά το δίκτυο με ότι συνέπειες συνεπάγονται για τους καταναλωτές νερού. Όλα δείχνουν ότι τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης του Δήμου είναι σε τραγική κατάσταση και σε πλήρη αντίθεση με το νοικοκύρεμα των οικονομικών που διατείνεται ο Θεόφιλος Μιχαλάτος. Φυσικά ο Σταύρος Σπαθής, στον οποίο είχαν κάνει ερώτηση οι άλλες δημοτικές παρατάξεις για τα οικονομικά δεν απαντά συγκεκριμένα, αλλά βγάζει δελτία Τύπου στα οποία δεν αναφέρει καμία πληροφορία όσον αφορά τα χρέη και τα έξοδα της ΔΕΥΑΚ. Από την άλλη μεριά ο Δήμαρχος και πολιτικός προϊστάμενος μάλλον πετάει αετό ή δεν… προλαβαίνει να ασχοληθεί αυτή την περίοδο με μικροπράγματα, αφού προέχουν οι εκλογές και η επανεκλογή του με οποιοδήποτε κόστος στο τιμόνι του Δήμου Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed