Ξεκινάμε με το Νησί και μετά φοράμε… κελεμπία για την Αλ Αχλί

Ολοκληρώθηκε το «παράθυρο» Σεπτεμβρίου με τις Εθνικές, επανέρχονται τα μεγάλα πρωταθλήματα και μετά ξεκινούν οι όμιλοι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε υπάρχει «ζουμί» στοιχηματικά.
Αγώνας με άρωμα… Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν στην Τσάμπιονσιπ πριν από λίγους μήνες. Η Σαουθάμπτον δεν έδειξε έτοιμη στις πρώτες 5 αγωνιστικές, τουλάχιστον αναφορικά με το ανασταλτικό σκέλος, καθώς δέχτηκε 12 γκολ. Μάλιστα στο προηγούμενο διασύρθηκε 5-0 στην έδρα της Σάντερλαντ. Από αρνητικό αποτέλεσμα προέρχεται και η Λέστερ, η οποία πάντως είναι πιο «μαζεμένη» στα μετόπισθεν, κάτι που φαίνεται και στις 4 νίκες που μετρούν οι «αλεπούδες» σε ισάριθμες φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις, για όλες τις διοργανώσεις. Θα ποντάρουμε υπέρ τους.
Στο στάδιο «Βασιλιάς Φαχντ» στην Ταΐφ της Σαουδικής Αραβίας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για το Αφρικανικό Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην Αλ Άχλι από την Αίγυπτο, κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ και την ΟΥΣΜ Αλγκέρ κάτοχο του Ομοσπονδίας. Οι δύο ομάδες δεν έχουν επίσημα ματς στα πόδια τους εδώ και καιρό. Η μεν Άχλι είχε τον Αύγουστο ένα ματς στα προημιτελικά του Κυπέλλου της χώρας της κόντρα στην Αλ Μάσρι, την οποία κέρδισε και μετά έχει δύο νίκες σε φιλικά, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Αυστρία. Η ΟΥΣΜΑ έδωσε τελευταίο επίσημο ματς στις 15 Ιουλίου, όταν έχασε με 3-0 από την Κοσταντίν. Έκτοτε έπαιξε ένα φιλικό με ένα… καφενείο στη χώρας της και κέρδισε 2-0. Θα μπορούσα να σας αναφέρω πολλά περισσότερα στοιχεία για τον αγώνα, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα. Θα συμπληρώσω πως αν έπαιζαν αγώνα τα μπάτζετ, αυτό της Άχλι είναι 7 φορές μεγαλύτερο από της αντιπάλου της. Ανέτοιμες οι ομάδες, με το κίνητρο σαφώς υψηλό σε αμφότερες, αλλά εκτιμώ πως τον μέγα ρόλο θα παίξει η ποιότητα. Σε αυτό τον τομέα οι Αιγύπτιοι υπερτερούν και τους διαλέγω για τη νίκη.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed