Η τρομερή παράδοση της Ατλέτικο και ο… αέρας της Άστον Βίλα

Το φαβορί στην αναμέτρηση της Βαλένθια με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ξεκάθαρο. Η Βαλένθια, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της, Ρούμπερν Μπαράχα, έχει στόχο την παραμονή, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης κρυφοκοιτάζει να μπει σφήνα ή και να ξεπεράσει το πανίσχυρο δίπολο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ.
Για τις «νυχτερίδες» μετά το μάλλον αναπάντεχο ξεκίνημα με 2/2 νίκες ήρθε η προσγείωση και ακολούθησαν δύο ήττες. Η Ατλέτικο έχει δώσει τρία ματς (αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το τελευταίο της με τη Σεβίλλη), όπου είχε ως μοναδική απώλεια βαθμών τη «λευκή» ισοπαλία με την Μπέτις. Η απόδοση του διπλού, η οποία έχει τσιμπήσει ελαφρώς παραπάνω, δεν μπορεί να αγνοηθεί. Άλλωστε αντιμετωπίζει μία ομάδα από την οποία παραμένει αήττητη στις 17 τελευταίες συναντήσεις τους (11-6-0 ανεξαρτήτως έδρας) κι έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα, που δεν μπορεί να καλύψει, όπως η ίδια θα κάνει με τις δικές της.
Η Άστον Βίλα πήγε με… αέρα από το σερί νικών που «έτρεχε» στο «Άνφιλντ» όμως έφαγε μια ξεγυρισμένη τριάρα από τη Λίβερπουλ. Θα της κάνει καλό αυτή η ήττα, καθώς θεωρώ πως προσγειώθηκε. Το ρόστερ της είναι πολύ ποιοτικό, στην έδρα της είναι πολύ δυνατή (έχει πετύχει 8 συνεχόμενες νίκες εκεί στην Πρέμιερ Λιγκ) και μπορεί να επιστρέψει στα τρίποντα. Η Κρίσταλ Πάλας είναι ζόρικη ομάδα, ωστόσο μάλλον εκμεταλλεύτηκε το βατό πρόγραμμα και έχει επίδοση 2-1-1 (η ήττα από την Άρσεναλ) μέχρι στιγμής.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed