Tα ρεπορτάζ μας δεν διαψεύδονται, έχουμε αποκλειστικές πηγές και δεν κατεβάζουμε ποτέ όσα δημοσιεύουμε, Επιστολή της ΜRB για διάψευση των πληροφοριών μας

Υπηρετούμε την δημοσιογραφία, επώνυμα, μάχιμα, επαγγελματικά επί εικοσιπέντε και πλέον χρόνια και σ΄αυτό το διάστημα έχουμε υποστεί ποινικές διώξεις, αγωγές, εξώδικα, απειλές, εκφοβισμούς, απόπειρες χρηματισμού κι ό,τι άλλο σκεφθεί ανθρώπινος νους.
Παρόλα αυτά είμαστε ακόμα εδώ, ακόμο όρθιοι, χωρίς μεγάλα αφεντικά, να ασκούμε, ίσως οι μοναδικοί στο νησί, ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Όταν ανεβάζουμε ένα ρεπορτάζ είναι πάντα διασταυρωμένο, πάντα από αξιόπιστες πηγές και πάντα υπεύθυνο. Αυτό ακριβώς έγινε και με το ρεπορτάζ μας για την δημοσκόπηση της ΜRB οπότε ασφαλώς και δεν κατεβάζουμε κανένα δημοσίευμα και δεν λογοκρινόμαστε στην δουλειά μας.

Ακολουθεί η επιστολή της ΜRB
Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα στο site σας με ημερομηνία δημοσίευσης 14/9/2023 που υπογράφεται από τον κύριο Ξενοφώντα Ευαγγελάτο και αναφέρεται σε στοιχεία δημοσκόπησης της εταιρείας μας. Η MRB HELLAS, σεβόμενη την μακροχρόνια ιστορία της στον χώρο της Έρευνας Αγοράς και ειδικά στην Κοινωνικοπολιτική Έρευνα καθώς και την καθοριστική συμβολή της στην διαμόρφωση του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου που διέπει την Έρευνα αγοράς και ως ιδρυτικό μέλος των ΣΕΔΕΑ & ΠΕΣΣ και μέλος της ESOMAR νιώθει την ανάγκη:
Να διαψεύσει πλήρως τα στοιχεία και τις πληροφορίες που αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ως μη αληθή.
Θα σας παρακαλούσα όπως αποσύρετε το συγκεκριμένο άρθρο άμεσα από κάθε ηλεκτρονικό και φυσικό μέσο ενημέρωσης, καθώς και από τα κοινωνικά δίκτυα.
Ευχαριστούμε πολύ
Δημήτρης Α. Μαύρος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed