Βάρεσε… διάλυση ο περιφερειακός συνδυασμός «Μένουμε Ιόνιο» με την επικεφαλής Μαρία Δρυ να διαγράφει από το ψηφοδέλτιο τον Παναγή Βλάχο που θα είναι πλέον «αόρατος»

Δεν πρόλαβε να συσταθεί καλά καλά ο περιφερειακός συνδυασμός «Μένουμε Ιόνιο» της υποψήφιας Περιφερειάρχη Μαρίας Δρυ και άρχισε να βαράει… διάλυση με την αρχή να γίνεται από την Κεφαλονιά και συγκεκριμένα με την διαγραφή του Παναγή Βλάχου.
Πριν από μερικές ημέρες και μετά την γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη ο Παναγής Βλάχος, σχολιάζοντας σε σελίδα στο facebook άφησε να εννοηθεί πως εξισώνει τον θύτη και το θύμα σε πρώτη φάση και στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες να επιτίθεται κυρίως σε γυναίκες με, όπως τα αποκαλούν, σεξιστικά σχόλια. Αυτό δεν άρεσε στην επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Δρυ. Ύστερα από σοβαρή διένεξη μαζί του σήμερα το βράδυ αποφάσισε να τον θέσει εκτός του ψηφοδελτίου της στην Κεφαλονιά. Στη λιτή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Μετά τον δημόσιο σχολιασμό του σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία στη χώρα μας, όπου έθιξε την υπέρτατη αξία της ανθρώπινης ζωής, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Παναγής Βλάχος, τίθεται εκτός του συνδυασμού “Μένουμε Ιόνιο”». Το επεισόδιο αυτό έρχεται να προστεθεί και σε άλλα, μικρότερης σημασίας βέβαια, που συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες κυρίως στην Κέρκυρα.
Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να μη συνταχθούν με την επίσημη υποψήφια του κόμματος και να ακολουθήσουν άλλους συνδυασμούς, όπως αυτόν του κ. Τρεπεκλή ή αυτόν του κ. Γαλιατσάτου. Γενικά υπάρχει μια φαγωμάρα εντός του Κινήματος, με τους ειδικούς να λένε ότι στις προσεχείς εκλογές ο συνδυασμός της κας Δρυ ίσως και να μην φτάσει το 5% στην Περιφέρειά μας. Αναφορικά τώρα με τον Παναγή Βλάχο είναι σαν μην υπάρχει στο ψηφοδέλτιο, ωστόσο το όνομά του δεν μπορεί να διαγραφεί αφού οι συνδυασμοί έχουν περάσει από το Πρωτοδικείο και τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη τυπωθεί. Ναι μεν το όνομά του θα είναι εκεί, αλλά ουσιαστικά θα είναι… αόρατος. Κάτι δηλαδή σαν τον Κατρούγκαλο στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Ο σταυρός δεν θα μετρηθεί και αν σε περίπτωση ο συνδυασμός εκλέξει σύμβουλο στην Κεφαλονιά και ο Βλάχος είναι πρώτος, τη θέση του θα πάρει ο επόμενος.
Σημείωση: Μια χαρά τα πάει το ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ιδιαίτερα εδώ στην Κεφαλονιά. Την τεράστια αυτή ευθύνη φέρει μόνο ένας και το όνομά του είναι Νίκος Ανδρουλάκης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed