Ο πολιτικός «κωλοτούμπας» της περιοχής Ελειού-Πρόννων, Αργύρης Γαβριελάτος, ζητάει πάλι την ψήφο των δημοτών για να εξακολουθεί να εισπράττει το 1500άρι από την ΕΔΑΚΙ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό της «Δημοτικής Συμπολιτείας» του Θεόφιλου Μιχαλάτου ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος. Οι Αμερικανοί που είναι πρακτικοί άνθρωποι λένε το περίφημο «follow the money» (ελληνιστί: Ακολούθησε τα χρήματα).
Oπότε κανέναν δεν εξέπληξε η κάθοδος του πρώην εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου με τον Γεράσιμο Φόρτε, Αργύρη Γαβριελάτου, με το ψηφοδέλτιο του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Ως γνωστόν ο Αργύρης Γαβριελάτος δεν έχασε χρόνο απ’ όταν εξελέγη σύμβουλος του τρίτου συνδυασμού της αντιπολίτευσης με τον Μάκη Φόρτε και μέσα σε λίγες μέρες μεταπήδησε στην ομάδα του νικητή Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο οποίος για αντάλλαγμα του έδωσε την καρέκλα του Προέδρου της Διαδημοτικής (ΕΔΑΚΙ) με έναν υπολογίσιμο μισθό γύρω στα 1500 ευρώ. Ε, μετά από αυτά κι αφού εισέπραττε για τέσσερα χρόνια τους μισθούς ο Αργύρης Γαβριελάτος ξέχασε και το ΠΑΣΟΚ, ξέχασε και τον ΣΥΡΙΖΑ, ξέχασε και τον Φόρτε και μέχρι τον Παναγή Καππάτο της Νέας Δημοκρατίας προσκύνησε λόγω των διαταγών Μιχαλάτου. Τελευταία πράξη του δράματος η κάθοδός του στις ερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου, που όμως δεν ξέρουμε αν θα κάνει καλό ή κακό στο πολιτικό αφεντικό του, αφού πολλοί την έχουν στημένη στον πολιτικό «κωλοτούμπα» του Ελειού-Πρόννων. Κλείνοντας την ανακοίνωσή του ο κ. Γαβριελάτος επισημαίνει: «Με την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσω να εργάζομαι με αφοσίωση για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου Αργοστολίου». Γελάσανε και τα μηχανήματα κομποστοποίησης στην Παλλοστή. Μετάφραση στην ελληνική του πεζοδρομίου: «Ρε μάγκες, ψηφίστε με να συνεχίσω να παίρνω το 1500άρι με αφοσίωση κάθε μήνα για την ευημερία μου…».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed