Φουλ του… τσιμέντου στα Διλινάτα 20 μέρες πριν από τις εκλογές, η κοροϊδία και οι υποσχέσεις από τη μία, οι εκβιασμοί από την άλλη της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου

Όλες οι τσιμεντοστρώσεις σε αγροτικούς και ιδιόκτητα δρομάκια τώρα γίνονται στο μεγάλο χωριό, 20 μέρες πριν τις εκλογές. Εκεί διαπλατύνσεις, αλλού άλλες χαρές, υποσχέσεις, εκβιασμοί, το τι γίνεται είναι λίγο.
Αυτά τα έργα έπρεπε να είχαν γίνει από τον “Ιανό”, αλλά θα ξεχαστούν αν γινόταν τότε, ενώ τώρα, λίγες μέρες πριν είναι αλλιώς. Και πάμε στο σήμερα. Η κορδέλα που είναι εκεί είναι τοποθετημένη είκοσι μέτρα πριν τη σημερινή τσιμεντοστρωση του αγροτικού δρόμου στη θέση “Λαγγαδάκι”κάτω από το χωριό Διλινάτα. Ερχόμενη εγώ σήμερα το μεσημέρι από Αργοστόλι με το εγγονάκι μου τον μέσα αγροτικό δρόμο της Λαγκάδας και του γηπέδου δεν είδα πουθενά απαγορευτικό και πήγαινα για το χωριό και βλέπω μπροστά μου στη στροφή ξαφνικά την κορδέλα. Κατέβηκα να δω τι συμβαίνει και βλέπω το τσιμέντο στρωμένο στο δρόμο και πιο πάνω με ένα άσπρο μικρό φορτηγάκι και με ένα βυτίο επάνω να απλώνει το λάστιχο και να ποτίζει το τσιμέντο τον συγχωριανό μου Νικόλα Φωή. Του φωνάζω πως θα ξέρει ο άλλος που έρχεται από Αργοστόλι ότι ο δρόμος είναι κλειστός, δεν έπρεπε να είχατε βάλει κάτω στη διασταύρωση της Λαγκάδας κάτι, ένα σήμα, μια κορδέλα ότι δεν περνάει ο δρόμος από εκεί; Αγανακτισμένη γυρίζω πίσω από τη διασταύρωση του Βαγγελάτου και ερχόμενη για το χωριό ειδοποιώ και άλλο αυτοκίνητο που μπήκε στο δρόμο της Λαγκάδας να μην την πάθει όπως την έπαθα εγώ. Όλα τα έργα είναι έργα συμφέροντος, προχειρότητας και υποσχέσεις για μερικούς.

Φιλανδία Καλαφάτη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed