Μάκης Παπαναστασάτος: «Η αδιάφορη δημοτική αρχή Μιχαλάτου αγόρασε δορυφορικό όχημα για την ΕΔΑΚΙ αξίας 80,000 ευρώ και το αφήνει να σαπίζει, που λεφτά για διαβάσεις στα σχολεία»

Όταν λέμε ότι η απερχόμενη Δημοτική αρχή Μιχαλάτου υπήρξε η πλέον άχρηστη και αδιάφορη από το 1974 μέχρι και σήμερα (εξαιρείται βεβαίως η θητεία του Γιώργου Τσιλιμιδού που δεν μπήκε πουθενά ούτε πρόκα) μας λένε υπερβολικούς και επιθετικούς.
Ρωτάω όμως:
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι δεν έχουν βάλει ούτε καν διαβάσεις στα σχολεία (πχ στο 4ο δημοτικό δεν υφίσταται διάβαση στην είσοδο του σχολείου, 1ο και 2ο Γενικό Λύκειο θέλεις ειδικό φακό για να δεις την διάβαση) ενώ παράλληλα δεν έχουν τοποθετήσει (ΕΝΩ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ) πλησίον της εισόδου του 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου Αργοστολίου στον περιφερειακό δρόμο ταχείας κυκλοφορίας φωτεινή σηματοδότηση ώστε να μειώνουν την ταχύτατά τους οι διελθόντες οδηγοί. Από την άλλη όμως μερίμνησαν να αγοραστεί δορυφορικό όχημα για την ΕΔΑΚΙ (ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ) με χρήματα του δημότη ύψους 80.000 ευρώ το όποιο απλά σαπίζει κρυμμένο στις εγκαταστάσεις της ΕΔΑΚΙ στην ΒΙΠΕ Αργοστολίου! Θεόφιλε το «μεγαλείο σου Βασιλεμό δεν έχει».

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
υπ. δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed