Ζητούν εκ νέου την ψήφο σας αυτοί που έκαναν σημαία την ανακαίνιση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στα Διλινάτα το 2019, απέτυχαν οικτρά, μαυρίστε τους…

Η Δημοτική Αρχή Παρίση, αλλά και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή Τσιλιμιδού στο Αργοστόλι δεν έβαλαν μια πρόκα, δεν ξόδεψαν ούτε ένα ευρώ για την συντήρηση ή ανακαίνιση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στα Διλινάτα.
Προεκλογικά το 2019, η νυν Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου, μέσω του τωρινού προέδρου της Κοινότητας Διλινάτων, Τάσου Τζωρτζάτου, είχε κάνει σημαία το Πάρκο, εντάσσοντάς το στις προτεραιότητές τους σε περίπτωση που αναλάμβαναν. Οι κάτοικοι του χωριού τιμώρησαν με την ψήφο τους τους προηγούμενους και έδωσαν στον Τάσο Τζωρτζάτο την ευκαιρία να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του. Δυστυχώς, τίποτε δεν έγινε, μια πέτρα δεν μετακινήθηκε, τα γίδια μπαίνουν στο Πάρκο να βοσκήσουν. Το άλλοτε Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής έχει καταντήσει στάβλος. Το μικρό κτήριο που βρίσκεται εντός του πάρκου εξακολουθεί να μην έχει παράθυρα και πόρτες, ενώ τα σημάδια εγκατάλειψης είναι εμφανή στο σώμα του. Ο Δήμαρχος, Θεόφιλος Μιχαλάτος και πρόεδρος, Τάσος Τζωρτζάτος είναι μάλλον απασχολημένοι με άλλα πιο… σοβαρά πράγματα και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ρημάζει μέρα με την ημέρα, παρά το γεγονός ότι έχουν σπαταληθεί ένα κάρο χρήματα για την κατασκευή του πριν από 20 περίπου χρόνια. Το τσιμέντο πάει σύννεφο μέσα στο χωριού, ψηφαλάκια είναι αυτά. Απέτυχαν οικτρά, μαυρίστε τους στις προσεχείς εκλογές, μην γίνεστε… δούλοι τους για δύο φτυαριές τσιμέντο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed