Τους… κρέμασε στον τοίχο, σίγουρος για τη νίκη του εμφανίζεται ο Νίκος Ανουσάκης που ήδη έχει κρεμάσει τα κάδρα των Παρίση και Μιχαλάτου στον… τοίχο των Δημάρχων

Πολύ αισιόδοξος και σχεδόν σίγουρος για την επιτυχία του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές εμφανίζεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου, Νίκος Ανουσάκης, επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον».
Το επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Ανουσάκη δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε τόσο αυτό του Αλέξανδρου Παρίση και πολύ περισσότερο το ξεπερασμένο από την εποχή του αυτό του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Με την αίσθηση του χιούμορ, αλλά και την αισιοδοξία ότι ο Νίκος Ανουσάκης θα κόψει πρώτος το νήμα στον Β γύρο των εκλογών στις 15 Οκτωβρίου παρουσίασε το πιο πετυχημένο από την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας ξεπερνώντας ακόμη και αυτό των… παραλιών στα Ομαλά του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Οι δύο προηγούμενοι Δήμαρχοι, Αλέξανδρος Παρίσης και Θεόφιλος Μιχαλάτος κοσμούν με τα κάδρα τους τον τοίχο των Δημάρχων στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Αργοστολίου, εκεί που μπαίνουν οι… παλαίμαχοι, όσοι έχουν υπηρετήσει τον Δήμο μας. Δεν μπορείτε να πείτε, πολύ πετυχημένο. Μακάρι η προεκλογική αντιπαράθεση να έμενε σε τέτοιου είδους σκίτσα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed