Over 1,5 ημίχρονο στο Λονδίνο, η ανάκαμψη της Έβερτον

Η εκκίνηση στη φετινή Premier League δεν είναι πολύ διαφορετική για την Έβερτον, σε σχέση με τη θέση της στο Πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Παρουσιάζεται ως μία ομάδα που θα παλέψει να μείνει στην κατηγορία. Με 1 νίκη μετά από 6 ματς, πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.
Βέβαια, στα 2 πρόσφατα το σύνολο του κόουτς Ντάις αρχίζει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Η νίκη, με 3-1, στο Λονδίνο επί της Μπρέντφορντ ήταν η 1η φετινή στην Premier League. Και αυτή που επιβάλλεται να εξαργυρώσουν οι γηπεδούχοι κόντρα στη Λούτον. Ακολούθησε η πρόκριση, στο Μπέρμιγχαμ, επί της Άστον Βίλα για το EFL Cup με τη νίκη 2-1. Δεν είναι τυχαίο, που αυτά τα επιτυχή αποτελέσματα ήρθαν εκτός έδρας. Και η τακτική της Έβερτον, με παιχνίδι στην κόντρα, ευνοείται, αλλά και επειδή η γκρίνια και η μίρλα στο «Γκούντισον Παρκ» συνθέτουν μία απερίγραπτη κατάσταση. Όσο, πάντως, δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της, θα βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Αντιμετωπίζει ομάδα με απολογισμό 0-1-4, με 13 γκολ παθητικό έως τώρα στο Πρωτάθλημα και εντελώς άπειρη σε αυτό το επίπεδο.
Ο αγώνας Τότεναμ-Λίβερπουλ είναι ένα ζευγάρι που παραπέμπει ξεκάθαρα σε μεγάλο σκορ. Μια γρήγορη ματιά στα στατιστικά τους. Η Τότεναμ έχει φέρει στην Πρέμιερ Λιγκ 5/7 Over 2,5, με τα άλλα δύο ματς να… φρενάρουν στα 2 γκολ. Η Λίβερπουλ μετράει 6/7 Over 2,5, το μόνο που «χάλασε» ήταν το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Τσέλσι που κόλλησε στο 1-1 από το πρώτο ημίχρονο. Πάμε και στην πρόσφατη προϊστορία στα μεταξύ τους. Οι δύο ομάδες σκόραραν αμφότερες στις 6 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους και μόνο μία έληξε ισόπαλη 1-1. Κρατάω πως και στις 4 από αυτές στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν μίνιμουμ 2 γκολ. Η έρευνα στις ενισχυμένες αποδόσεις έβγαλε τις εξής επιλογές από το ζευγάρι: Πρώτη και πιο καλοπληρωμένη το Over 1,5 στο πρώτο 45λεπτο σε συνδυασμό με το να βγουν μίνιμουμ 6 κόρνερ. ΟΚ υπάρχουν υψηλές -αλλά όχι απίθανες- απαιτήσεις, γι’ αυτό όμως και πληρώνει το εξαράκι! Δεύτερη επιλογή πάνω στα αστέρια των δύο ομάδων. Να βγάλουν (τουλάχιστον) μία τελική εντός εστίας οι Σον και Σαλάχ. Δεν χρειάζεται να σκοράρουν, αρκεί να βρουν εστία. Μπαίνει και αυτό στο πινακάκι. Η τρίτη επιλογή από το ματς θα έρθει με «χτίσιμο» πάλι πάνω στα γκολ, η οποία είναι και πιο… safe.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed