Συνδυαστικά φαβορί και over στην Ελλάδα, γκολ Ντιμπάλα στην Ιταλία

Η Ρόμα μέχρι στιγμής φεύγει από το «Ολίμπικο» και γίνεται άλλη ομάδα. «Χ» με Τορίνο και τεσσάρα από την Τζένοα στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, που αμφότερα ήταν εκτός έδρας. Στο τελευταίο εντός ξέσπασε πάνω στην Έμπολι, την οποία κέρδισε 7-0!
Εντάξει, δεν έρχεται τέτοιο σκορ κάθε μέρα, ωστόσο η Φροζινόνε συγκαταλέγεται στις ομάδες που η νίκη είναι το προαπαιτούμενο. Η αμυντική αστάθεια της ομάδας του Μουρίνιο ίσως επιτρέψει γκολ στους φιλοξενούμενους, όμως μπροστά αναμένεται να μιλήσουν τα «βαριά χαρτιά». Διαλέγω τον πλέον επιδραστικό παίχτη των Ρωμαίων, τον Ντιμπάλα και θα ζητήσω να συμμετέχει σε γκολ (είτε ως σκόρερ είτε ως ασίστμαν) μαζί με τη νίκη των φαβορί.
Υπάρχει βελτίωση με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του Άρη, όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Ωστόσο απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες θα μπαίνει ως το φαβορί, ενώ στο «Βικελίδης» όπως έδειξε και κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό θα μπορεί να προσφέρει και θέαμα. Άλλωστε προσφέρεται και η Κηφισιά για αρκετά γκολ. Ναι μεν το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ήταν βατό στο ξεκίνημα με συνεχόμενα ματς στο «Καραϊσκάκης», ωστόσο οι συνεχόμενες τεσσάρες κάτι λένε. Στα Γιάννενα παραδοσιακά ζορίζεται, ωστόσο οι σημαντικές απουσίες που έχει ο ΠΑΣ βοηθάνε στο να συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» το σερί με τις άνετες νίκες. Καλοπληρώνει η ενισχυμένη επιλογή να κερδίσουν τα δύο φαβορί συνδυαστικά με το Over 2,5.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed