Νίκος Χατζηγεωργίου: «Σας καλώ να βάλετε στην άκρη τις συγγένειες και να ψηφίσετε με γνώμονα ποιος μπορεί να προσφέρει καλύτερα για τα Βλαχάτα και τα Σιμωτάτα»

Οι δημοτικές εκλογές είναι ο τρόπος ανάδειξης των προσώπων που θεωρούμε ότι μπορούν να προσφέρουν και να αναβαθμίσουν τους δήμους ,τα χωριά και την ποιότητα ζωής των πολιτών που ζουν σε αυτά.
Είναι λάθος κριτήριο όταν ψηφίζουμε βάση συγγένειας, φιλίας, υποχρεώσεων-εξυπηρετήσεων ή συναισθηματισμών γιατί έτσι δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος. Οι ευθύνες εκατέρωθεν, βαρύνουν όλους τους εμπλεκόμενους και αυτούς που “υποκλέπτουν” την ψήφο με ψεύτικες υποσχέσεις/δεσμεύσεις αλλά και αυτούς που τους εμπιστεύονται (ειδικά όταν έχουν δείξει δείγματα γραφής στο παρελθόν απραξία, αδιαφορία και προώθηση προσωπικών συμφερόντων). Οι επιλογές μας θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τα ακόλουθα χαρακτηριστικά όπως: ηλικία – ωριμότητα, μορφωτικό επίπεδο, εμπειρία, θέληση, αποτελεσματικότητα, εξειδίκευση, δημόσιες τοποθετήσεις επί θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία. Σε αυτές τις δημοτικές & περιφερειακές εκλογές η θητεία θα διαρκέσει πέντε (05) έτη, αρκετό διάστημα για να αναπτύξει ή να υποβαθμίσει μια περιοχή πολλές φορές με χρονοβόρες περιόδους ανάκαμψης ακόμα και καταστροφικές συνέπειες. Ο Δήμος Αργοστολίου είναι κατ’ εξοχήν τουριστικός δήμος, προορισμός με τεράστιες δυνατότητες αρκεί να γίνουν οι σωστές επιλογές από τους σωστούς ανθρώπους.

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΊΟΥ Νικόλαος
Υποψήφιος Πρόεδρος κοινότητας Βλαχάτων 21ας – Σιμωτάτων με τον συνδυασμό “Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής το Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed