Aντώνης Γεωργόπουλος: «Αποτελεί κωμωδία η παράταξη Παρίση που “έστησε” ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δύο μήνες πριν τις εκλογές για να “κόψει την φόρα” στον Νίκο Ανουσάκη»

Όσοι είμαστε πολιτικοποιημένοι διαπιστώναμε με έκπληξη την παντελή έλλειψη αντιπολίτευσης προς την δημοτική αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου απ΄ όσους δημοτικούς συμβούλους είχαν παραμείνει στον συνδυασμό του παλαίμαχου Αλέξανδρου Παρίση.
Είναι γεγονός πως αν εμείς δεν είχαμε ιδρύσει την παράταξη “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη ο απερχόμενος Δήμαρχος θα είχε κυριαρχήσει στο τοπικό πολιτικό σκηνικό. Εμείς του βάλαμε “φρένο” κι εμείς έχουμε δημιουργήσει τις πολιτικές προϋποθέσεις για την ανατροπή του την ώρα που ο κύριος Παρίσης απολάμβανε τα προνόμια της ΠΕΔΙΝ στην οποία μπήκε με τις ψήφους του Μιχαλάτου (τυχαίο; δεν νομίζω…). Η παράταξη Παρίση είναι μία κανονική κωμωδία τόσο λόγω του γεγονότος πως ο παλαίμαχος Αλέκος δεν μπορεί να αντιληφθεί το προφανές, αλλά κι επειδή το 85% των πραγματικών στελεχών έχει αποχωρήσει κι αυτή την στιγμή απλά κάποιοι καπηλεύονται τον τίτλο και το έργο της παλιάς κι αληθινής “ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ”. Το εκλογικό σώμα όμως ξέρει και να κρίνει και να συγκρίνει οπότε είναι σίγουρο ότι στον δεύτερο γύρο θα εισέλθει η δική μας αξιόμαχη πολιτική ομάδα που με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη, που και ξέρει και μπορεί, θα ανατρέψει τον Μιχαλάτο που είναι και το βασικό ζητούμενο.

Γεωργόπουλος Αντώνης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed