Διονύσης Περδίκης: «Αυτοί που επί 4 χρόνια έβριζαν τον Κατσιβέλη είναι μαζί του, οι “αόρατοι” αντιπολιτευτές στα δημοτικά συμβούλια τώρα τον προσκυνούν, ήρθε η ώρα του ψυχαναλυτή…»

Αγαπητοί, προκειμένου να με ψηφίσετε (Πάλλης Ξεκίνημα – Δημήτρης Μεσσάρης) μια και δεν μπορώ να σας δώσω ή να σας τάξω ή να σας πιέσω, θα σας δώσω μια συμβουλή, που θα σας εξοικονομήσει χρήμα και χρόνο.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τις επισκέψεις σε ψυχολόγους, ψυχαναλυτές, χαρτορίχτρες και καφετζούδες, γίνετε και εσείς υποψήφιοι, ξέρετε πόσα πράγματα έχω μάθει εγώ για τον εαυτό μου, που δεν τα φανταζόμουν και συζητιούνται στα καφενεία, στις πλατείες και στα σκοτεινά; Ου ου ου! Θα ήθελα να είμαι μύγα στον τοίχο όμως για να ακούσω αν πριν αιτιολογήσετε εσείς την υποψηφιότητά μου, δικαιολογήσατε την δική σας… Τι τους είπατε άραγε όταν για 3 χρόνια συνεδριάζατε για να βρείτε δήμαρχο που θα αντικαταστήσει τον νυν και αφού δεν βρήκατε στον χώρο σας αποδεχτήκατε την υποψηφιότητα Μεσσάρη, αλλά ξαφνικά μέσα στις ζέστες του καλοκαιριού αλλάξατε πλεύση, δεν τα βρήκατε, τώρα τι ψάχνατε μόνο εσείς ξέρετε… Θα ήθελα να ακούσω πως δικαιολογήσατε την κωλοτούμπα σας 4 χρόνια αντιπολίτευση, να έχετε πει τα χίλια μύρια για την Δημοτική Αρχή, τους συμβούλους και τους Αντιδημάρχους και τώρα να είστε αγκαζέ και να ζητάτε μαζί την ψήφο του κόσμου.
Είμαι περίεργος εσείς που ξέρετε τόσα για μένα και είστε λαλίστατοι προεκλογικά στα καφενεία (είχατε να πάτε από τις προηγούμενες εκλογές) γιατί 4 χρόνια δεν είπατε κουβέντα στα δημοτικά συμβούλια, όταν πηγαίνατε γιατί οι απουσίες σας είναι περισσότερες από τις παρουσίες σας. Τι τους είπατε όταν σας ρώτησαν για την πτωτική πορεία της περιοχής (δικά σας λόγια πριν λίγο καιρό) σε σχέση με την υπόλοιπη Κεφαλονιά που ανεβαίνει ποιοτικά (αυτά λέγατε εσείς που τρώτε και πίνετε στα καλύτερα μαγαζιά της Κεφαλονιάς…). Να φανταστώ ότι ζητήσατε την ψήφο τους γιατί θεωρείτε ότι θα βγείτε εσείς, θα αντικαταστήσετε τους άλλους (να μην πω πως τους λέγατε) στις καρέκλες και θα βοηθήσετε την απερχόμενη δημοτική αρχή να τα πάει καλύτερα, αλήθεια οι έως τώρα συνεργάτες του Δημάρχου σας άκουσαν; Σεβαστείτε λίγο τον κόσμο, είμαστε μια πολύ μικρή κοινωνία που γνωριζόμαστε και μετά τις εκλογές θα συναντηθούμε πάλι (όσοι δεν εξαφανιστούν ως συνήθως). Το προσωπικό συμφέρον μελλοντικά θα βγει σε βάρος όλων και κυρίως των νέων που δεν θα έχουν τίποτα να τους έλκει σε αυτό τον τόπο! Κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και ζητήστε τους να έρθουν πίσω γιατί θα έχουν μια ποιοτική ζωή, μπορείτε;

Διονύσης Περδίκης
υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πάλλης Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μεσσάρη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed