Ισχυρή Κεφαλονιά: Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο, γνωρίζουν καλά πως με δήμαρχο κάποιον που ασχολείται μόνο με την παρέα του και τις επιχειρήσεις του, έργα πνοής δεν θα υπάρξουν

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Μιχαλάτο, γιατί τόσες μέρες επιβεβαιώνει ο ίδιος, πως έδωσε πολλές υποσχέσεις το 2019, αλλά προσέφερε δυσανάλογα μικρό έργο. Με καθημερινή ανάρτηση του, σε ιδιόκτητη ιστοσελίδα του, “απαντά” σε ανακοίνωση της Ισχυρής Κεφαλονιάς, για το ισχνό έργο που παρέδωσε όλα αυτά τα χρόνια στους δημότες.
Σε μια ιστοσελίδα που δεν τόλμησε να δημοσιεύσει την ανακοίνωση της Ισχυρής Κεφαλονιάς για την απουσία έργων. Προφανώς η πολυφωνία στα Μέσα Ενημέρωσης, για τον κ. Μιχαλάτο, κατά την προεκλογική περίοδο, είναι λεπτομέρεια και όχι δημοκρατική υποχρέωση. Επί της ουσίας όμως. Μαθαίνουμε από την ανάρτηση του, πως ελάχιστα έργα ολοκληρώθηκαν μέσα σε τεσσεράμισι χρόνια θητείας και αυτά μικρά. Για τα υπόλοιπα ο απερχόμενος δήμαρχος μας απαντά πως, τα “ολοκληρώνουμε”, τα “προχωράμε”, τα “εκπονούμε”, τα “αντικαθιστούμε”, τα “αξιοποιούμε”, τα “συντηρούμε”. Δικές του οι λέξεις. Ένα “ολοκληρώσαμε”, ένα “παραδώσαμε”, ένα “λειτουργήσαμε” δεν υπάρχει μέσα. Το 2019 οι δημότες του Δήμου μας εμπιστεύτηκαν τον κ. Μιχαλάτο, για να παραδώσει έργα που τους υποσχέθηκε μέσα στην τετραετία του. Δεν ζήτησε θητεία οκταετίας, ούτε του έδωσαν. Άρα τα ψέματα δεν τα λέμε εμείς, αλλά ο κ. Μιχαλάτος. Τρανταχτή απόδειξη της αποτυχίας του, είναι η πρωτοφανής ανικανότητα του να απορροφήσει τον πακτωλό χρημάτων που για πρώτη φορά στην ιστορία μας, έφτασε στο Δήμο. Από τα 60 εκατομμύρια απορρόφησε για έργα μόνο τα 7 εκ.!
Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο, γνωρίζουν καλά πως με δήμαρχο κάποιον που ασχολείται μόνο με την παρέα του και τις επιχειρήσεις του, έργα πνοής δεν θα υπάρξουν, γι αυτό και γρήγορα θα γυρίσουν τη σελίδα στο Δήμο. Η Ισχυρή Κεφαλονιά είναι εδώ, με ένα νέο στελεχιακό δυναμικό που το αγκαλιάζει η κοινωνία, από τον Πόρο και τη Σκάλα μέχρι τη Λειβαθώ, τη Θηνιά και το Αργοστόλι, μακριά από οικονομικές εξαρτήσεις από το Δήμο και το δήμαρχο. Με ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη του νησιού μας, για τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, την ευημερία των κατοίκων του και την πολιτιστική ανάταση του νησιού και του Δήμου μας. Με ένα δημαρχείο λειτουργικό, διαφανές και ανοικτό στους πολίτες, που θα υπηρετεί τους πολλούς και όχι τους λίγους και με ένα δήμαρχο τον Αλέξανδρο Παρίση που ξέρει να απαιτεί, όταν χρειαστεί και όχι να παρακαλεί.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ισχυρής Κεφαλονιάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed