Μεγάλη συγκέντρωση του Παναγή Δρακουλόγκωνα στο Πυργί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάμης εισέπραξε μεγάλη αγάπη από τους κατοίκους που του έδειξαν τον δρόμο της νίκης

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάμης, Παναγής Δρακουλόγκωνας στο Πυργί.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η περιοχή θεωρείται ως ένα από τα εκλογικά κάστρα του Παναγή Δρακουλόγκωνα, αφού η παρουσία εκεί των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Σπύρου Σπαθή και Βασίλη Κοκκόση δίνει μεγάλη ώθηση στον συνδυασμό της Αυτοδιοικητικής Ενότητας. Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας έθεσε τρία θέματα που κυριολεκτικά καίνε την περιοχή. Το ένα έχει να κάνει με την ύδρευση, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης, ένα έργο πνοής για το Πυργί, που θα του αλλάξει την εικόνα. Το δεύτερο έχει να κάνει με την επέκταση του φωτισμού στις πολλές κτηνοτροφικές μονάδες, που και αυτό θα αλλάξει επίπεδο τους κτηνοτρόφους, που αυτόματα θα τους αυξήσει την παραγωγή και παράλληλα τα έσοδά τους. Το τρίτο έχει να κάνει με την τουριστική ανάπτυξη, που βρίσκεται ακόμη σε νηπιακό επίπεδο. Ο Αγροτοτουρισμός και τα μονοπάτια του Αίνου αν αξιοποιηθούν σύμφωνα με το σχέδιο του κ. Δρακουλόγκωνα, θα έχουν φέρει το Πυργί σε μια πρωτόγνωρη τουριστική ανάπτυξη. Μέσα σε φορτισμένη ατμόσφαιρα μίλησε και ο Σπύρος Σπαθής, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους χωριανούς του σε μια σχέση διαχρονικής αγάπης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους. Ο κ. Σπαθής τόνισε ότι ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα τα χωριά του Πυργίου πρέπει να μείνουν ενωμένα και να αντιμετωπίσουν την πρόκληση που έρχεται. Τέλος, ο κ. Δρακουλόγκωνας είχε κατ ιδίαν συναντήσεις με πολλούς κατοίκους, που του ανέφεραν το μικρό ή μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, δεσμευόμενος πως σε περίπτωση εκλογής του το Πυργί θα είναι από τις περιοχές που θα κοιτάξει πρώτα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed