Σάββας Σαββαόγλου: «Εσείς θα κρίνετε αν πρέπει να έχω θέση στο τραπέζι του Περιφερειακού Συμβουλίου και αν μπορώ να φανώ χρήσιμος για τη Κεφαλονιά και για εσάς»

Φίλες και Φίλοι, δεν θα σας συστηθώ σήμερα. Γνωριζόμαστε. Γνωριζόμαστε από τις γειτονιές, από το σχολείο, από την κοινωνική ζωή αυτού του νησιού. Από την καθημερινότητά μας. Γνωριζόμαστε από την πολιτική.
Από κοινούς αγώνες, από επιτυχίες, αποτυχίες και λάθη. Δεν περιμένουμε να γνωριστούμε τώρα. Συναντιόμαστε κάθε μέρα και μοιραζόμαστε σκέψεις, ιδέες, προβληματισμούς, χαρές και λύπες. Αυτό θα κάνουμε και μετά τις εκλογές. Δεν χαθήκαμε πριν και δεν θα χαθούμε και μετά. Φυλλάδιο προεκλογικό δεν θα βγάλω, κάρτες δεν θα μοιράσω, διαφήμιση δεν θα κάνω . Γνωριζόμαστε. Γνωρίζετε πώς πολιτεύθηκα σε όποια θέση ευθύνης με τιμήσατε στο παρελθόν. Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής αντιπολίτευσης στο Δήμο Αργοστολίου, Αντιδήμαρχος στο Δήμο της Κεφαλονιάς. Γνωρίζετε πως θα πολιτευθώ και τώρα, αν με τιμήσετε ξανά. Μαζί με άλλους, άξιους και ικανούς συνυποψήφιους και ανθυποψήφιους, είμαι υποψήφιος (πρώτη φορά) Περιφερειακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς με τη Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και το Συνδυασμό ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Εσείς θα κρίνετε αν πρέπει να έχω θέση στο τραπέζι του Περιφερειακού Συμβουλίου των Ιόνιων Νησιών και αν μπορώ να φανώ χρήσιμος για τη Κεφαλονιά και για Εσάς.

Σάββας Π. Σαββαόγλου
Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς-Ιθάκης
υπ. περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ιόνιο Δυνατά, Κάθε Νησί Ψηλά» με επικεφαλής την Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed