Ένα βήμα πριν από δεύτερο γύρο των εκλογών και στο βάθος… δημαρχείο για τον Νίκο Ανουσάκη, απρόσμενα μεγάλη η αποψινή του συγκέντρωση στην πλατεία Καμπάνας

Όποιος έλεγε πριν από δύο χρόνια ότι ο Νίκος Ανουσάκης και ο συνδυασμός του «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» θα βρισκόταν μια ανάσα από τον Β γύρο των εκλογών και θα χτυπούσε στα ίσια τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, θα τον περνούσαν σίγουρα για… ονειροπαρμένο.
Και όμως, απόψε στην πλατεία Καμπάνας ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου κατάφερε το ακατόρθωτο. Μάζεψε πολύ κόσμο, παρά το ακατάλληλο της ώρας λόγω ποδοσφαίρου και πέρασε το μήνυμα ότι αυτός και η ομάδα του είναι έτοιμοι να ξηλώσουν από τον Δήμο Αργοστολίου το “σάπιο” σύστημα του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Μετά από έναν πύρινο λόγο που δεν άφησε σε ησυχία τον νυν Δήμαρχο ανέβασε στο πάλκο όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του και απευθυνόμενος στο κοινό είπε: «Πείτε μου ποιος διαθέτει αυτή την πολιτική ομάδα; Ποιος από αυτούς έχει οικονομική εξάρτηση ή εξάρτηση δουλείας από τον Μιχαλάτο; Ποιος από αυτούς έχτισε βίλες και ξενοδοχεία ασχολούμενος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση; Κανένας! Αύριο ο κ. Μιχαλάτος θα βάλει να παρελάσουν από μπροστά του τους υπαλλήλους του υποψηφίους, αυτούς που επί τέσσερα χρόνια είχαν οικονομική εξάρτηση από τον Δήμο, αυτούς που σκύβουν το κεφάλι και προσκυνούν το αφεντικό τους. Εμείς δεν έχουμε τέτοιους, έχουμε ανθρώπους που θα δουλέψουν για το καλό της κοινωνίας και όχι για το καλό του ολιγάρχη και της παρέας του». Γενικά απόψε ο Νίκος Ανουσάκης ήταν χείμαρρος και παρέσυρε στο… πανηγύρι όλους όσους βρέθηκαν στην πλατεία Καμπάνας. Ευχαρίστησε όλους όσους δούλεψαν αυτόν τον καιρό, μα περισσότερο εκείνους τους λίγους, δώδεκα τον αριθμό, που ένα βράδυ του Αυγούστου του 2021 ξεκίνησαν την πορεία προς το Δημαρχείο Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed