Γέμισε μελωδίες η πλατεία Αργοστολίου, συγκινητική η συγκέντρωση-συναυλία του Αλέξανδρου Παρίση, ο πολιτισμός νίκησε τις σκοτεινές δυνάμεις της διαφθοράς

Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέξανδρος Παρίσης, με την ομιλία του να συνοδεύεται από μια όμορφη συναυλία με επικεφαλής τον Παναγή Μπαρμπάτη.
Ο Αλέξανδρος Παρίσης έκανε ουσιαστικά έναν χαιρετισμό περίπου δέκα λεπτών, όπου δεν σταμάτησε να κάνει δύο πράγματα. Να θυμίζει στον κόσμο ποιος είναι ο ίδιος και κατά δεύτερο λόγο να επιτίθεται στον νυν Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο, που για μια ακόμη φορά επιστράτευσε ντρόουν για να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα στην πλατεία. «Η Ισχυρή Κεφαλονιά είναι εδώ έτοιμη να αναλάβει το Δήμο Αργοστολίου. Επιλέγετε εμάς, για να βγάλουμε τον Δήμο από τη διαφθορά, την καμαρίλα και τις σκοτεινές διασυνδέσεις και να τον οδηγήσουμε σε ένα μέλλον καλύτερο για τα παιδιά μας, με σεβασμό στον κάθε δημότη. Να τον οδηγήσουμε στην ανάπτυξη, με μεγάλα έργα και όχι με μπαλώματα», ανέφερε ο κ. Παρίσης ξεκινώντας την ομιλία του και συνέχισε: «Αυτά τα έργα γύρω σας που άλλαξαν την όψη του Αργοστολιού είναι η παρακαταθήκη μας για το τι μπορούμε να κάνουμε την επόμενη πενταετία. Και σας μιλάω με ειλικρίνεια μπορούμε και θα κάνουμε περισσότερα μετά τις εκλογές. Γιατί η υπόσχεση μου είναι συμβόλαιο». Αναφέρθηκε στα 11 εκ χρέος της ΔΕΥΑΚ και τα ληγμένα τρόφιμα που μοίραζε η δημοτική αρχή Μιχαλάτου μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ωστόσο, το μεγαλύτερο κομμάτι της βραδιάς ήταν η συναυλία, που κυριολεκτικά ξεσήκωσε τον κόσμο, με τον Παναγή Μπαρμπάτη να κρατάει την μπακέτα, τον Άγγελο Μουρελάτο να τον βοηθάει και τους αδελφούς Καραβιώτη με τον Μάκη Παππά να… ζωγραφίζουν στα μικρόφωνα. Ήταν κάτι άλλο, ήταν διαφορετικό, που άλλαξε έστω και για μια ώρα την σκληρή όψη της προεκλογικής περιόδου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed