Γιώργος Τζωρτζάτος: «Κύριε Μιχαλάτε ο κακοδιαχειριστής είναι χειρότερος από τον κλέφτη, εξηγήστε μας γιατί λείπουν 500 χιλ ευρώ από το Λιμενικό Ταμείο και για το χρέος των 11 εκ ευρώ της ΔΕΥΑΚ»

Πυρ ομαδόν από τον Γιώργο Τζωρτζάτο κατά του δημάρχου και προέδρου του Λιμενικού Ταμείο, Θεόφιλου Μιχαλάτου, ενώ από τον ταύρο εν υαλοπωλείο Τζωρτζάτο δεν γλίτωσε και ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης.
Κύριε Μιχαλάτε, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ΔΩΡΙΣΕΤΕ 500.000 ευρώ σε ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΈΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ φίλων σας; Τα χρήματα είναι του λιμενικού ταμείου και ανοίκουν στον Κεφαλλονίτικο λαό.
Κύριε Μιχαλάτε, δια του εκπροσώπου σας κυρίου ΣΠΑΘΗ στη ΔΕΥΑΚ λείπουν 11.000.000 ευρώ. Μπορείτε να πείτε στους Κεφαλλονίτες τι έγιναν; Μήπως απευθείας αναθέσεις και εξαγορές ψήφων; Αλλά ξέχασα, βρήκαν δικαιολογία τον covid 19. Το επιτελείο ξέρει από αυτά, παλιοί προπαγανδιστές!
Κύριε Μιχαλάτε, μπορείτε να μας πείτε πόσες απευθείας αναθέσεις έχετε κάνει στο Δήμο και πόσα εκατομμύρια έχετε δώσει σε κολλητούς σας;
Κύριε Παρίση, που είσαστε τέσσερα χρόνια για να δείτε αυτό το φαγοπότι; Μήπωςήταν και φίλοι σας παλιοί και νέοι γι’ αυτό σιωπούσατε;
Κύριε Παρίση, τέσσερα χρόνια ξεχάσατε να ελέγξετε το δημοτικό συμβούλιο!
Κύριοι, Μιχαλάτε και Παρίση, ο ένας καλύπτεται για τη Δημαρχεία ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ, ο άλλος για τα πρόστιμα του ΙΚΑ. Και οι δύο με κοινούς φίλους!

Γιώργος Τζωρτζάτος
Υπ. δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη “ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΊΟΥ: ΠΑΡΌΝ ΚΑΙ ΜΈΛΛΟΝ με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed