Μάκης Δημητράτος: «Ο Βουλευτής μας ξεχρεώνει παλιές υποχρεώσεις στον Μιχαλάτο»

Μερικές ώρες πριν την λήξη της προεκλογικής περιόδου η κυβέρνηση της ΝΔ, δια μέσου του βουλευτή της Παναγή Καππάτου, εκφράζει την υποστήριξή της στους συνδιασμούς Κράτσα στην περιφέρεια και Μιχαλάτου στον δήμο Αργοστολίου.
Και ναι μεν για τις περιφέρειες ο Μητσοτάκης έχει μιλήσει καθαρά και τις θέλει όλες, αλλά όπως φαίνεται θέλει και τους δήμους. Οπότε επεμβαίνει με πλάγιο τρόπο, ξεχρεώνοντας παράλληλα υποχρεώσεις του βουλευτή προς τον σημερινό δήμαρχο από τις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Η κυβέρνηση θέλει να έχει την αυτοδιοίκηση και των δύο βαθμών, υποταγμένη στις δικές της πολιτικές κι αυτό στην Κεφαλονιά το εξασφαλίζει με τις δυο αυτές υποψηφιότητες. Δεν ξεχνάμε την αδιαφορία και την αντίθεση που έδειξαν οι Κράτσα-Μιχαλάτος σε δημοψηφισματικές επιλογές του Κεφαλονίτικου λαού για τις εξορύξεις πετρελαίου και την εγκατάσταση ανεμογεννητριών. Δεν ξεχνάμε το μηδενικό τους έργο για τις πλημμύρες, τις φωτιές στα δάση μας, τις φωτιές στις χωματερές, την ανακύκλωση σκουπιδιών που είναι εντελώς εικονική στο νησί μας.
Δεν ξεχνάμε τον τουρισμό που πήρε την κατηφόρα, την δημόσια υγεία που επαφίεται στη συνείδηση των εργαζομένων. Τα νοσοκομεία που ξεπουλάει το ΤΑΙΠΕΔ. Τα σχολεία που εδώ και πολλά χρόνια στεγάζονται σε κοντέινερ λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης. Πιστεύουμε ότι οι διαπιστευμένοι αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι της ΝΔ είναι οι κύριοι αντίπαλοι του πολίτη και δικοί μας βέβαια. Η ΑΡ.Σ,Ι είναι η παράταξη που μπορεί να ανακόψει τα σχέδιά τους γιατί τα μέλη της ήταν κι είναι παρόντα σε όλα τα κινήματα και τις δίκαιες διεκδικήσεις του Κεφαλονίτικου λαού πολλά χρόνια τώρα.
ΑΡ.ΣΙ στην επιβολή των νεοφιλελεύθερων επιλογών στο Ιόνιο!
ΑΡ.Σ.Ι στην εκμετάλλευση και την φτωχοποίηση!
ΑΡ.Σ.Ι στην απαξίωσης και εκποίηση υγείας και παιδείας!
ΑΡ.Σ.Ι στην εμπορευματοποίηση κακοποίηση του περιβάλλοντος!
ΑΡ.Σ.Ι σε όλα όσα σκοτεινιάζουν τη ζωή μας!
ΑΡ.Σ.Ι ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Γεράσιμος Δημητράτος
υπ. περιφερειακός σύμβουλος με την ΑΡ.Σ.Ι.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed