Στο πλευρό του υπ. Δημάρχου Αλέξανδρου Παντελειού ο Παύλος Παπαδάτος

Δημότισσες και Δημότες του Δήμου Αργοστολίου, ίσως αξίζει τον κόπο να διαβάσετε αυτή την επιστολή πριν επιλέξετε την δημοτική αρχή που θα της εμπιστευτούμε το παρόν και το μέλλον του δήμου μας.
Και επειδή όλοι μας θέλουμε να προοδεύσει ο δήμος μας, πρέπει να επιλέξουμε τους καλύτερους και όχι απλά τους γνωστούς και τους γείτονες επειδή μας το ζήτησαν… Επιλέγουμε αυτούς που ανήκουν σε ένα συνδυασμό που οι επικεφαλής του μπορούν να βάλουν το δήμο μας στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης. Οι υποκριτικές αγκαλιές, τα φιλιά και τα σάλια κάποιων παρωχημένων επικεφαλής, που προσπαθούν να βγουν από την φορμαλδεΰδη, δεν δηλώνουν μόνο έλλειψη σοβαρότητας, αλλά και προσπάθεια συγκάλυψης της γνωστής πλέον ανεπάρκειάς τους. Η δημοτική μας αρχή χρειάζεται άριστα κατηρτισμένους, σοβαρούς και με φρέσκα μυαλά ανθρώπους. Φίλες και φίλοι, ποτέ μου δεν θα διακινδύνευα να προτείνω ένα συνδυασμό για να αναλάβει την τύχη της δημοτικής μας αρχής, αν πρώτα δεν είχα ερευνήσει και γνωρίσει προσωπικά τους ανθρώπους, τις ιδέες τους, τα προγράμματα τους και φυσικά την ικανότητά τους να τα πραγματοποιήσουν.
Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι ένας τέτοιος συνδυασμός, είναι ο συνδυασμός ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Συνδυασμός που περιλαμβάνει στις τάξεις του, επιτυχημένους επιστήμονες, αλλά και ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, της παραγωγής και της δημιουργίας. Οι άνθρωποι αυτοί απλά θέλουν να προσφέρουν. Δεν ανήκουν σε αυτούς που θέλουν μέσω του δήμου μας να προασπίσουν δικά τους προσωπικά οικονομικά συμφέροντα ή να διεκδικήσουν μία θέση για να βολευτούν και να την «αράξουν» εις βάρος μας. Οι επικεφαλής του συνδυασμού ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ δεν είναι φίλοι μου και μπορώ να πω ότι δεν με έχουν καμία ανάγκη πέραν της ψήφου μου. Εγώ όμως ως δημότης Αργοστολίου τους έχω και για τον λόγο αυτό γράφω αυτή την επιστολή. Γιατί κατά την προσωπική μου άποψη είναι οι μόνοι που μπορούν να δώσουν μία αναπτυξιακή αναπνοή στο δήμο μας. Δυστυχώς έχουμε δώσει ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν. Είναι ώρα να δώσουμε και μία ευκαιρία στο δήμο μας. Και πιστέψτε με. Επιλέγοντας τον συνδυασμό ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ αυτό ακριβώς κάνουμε. Γιατί, για να πάει μπροστά ο δήμος μας χρειάζονται δροσερά, φρέσκα μυαλά και πολύ αισιοδοξία.
Φίλες και φίλοι, είναι ώρα να επιλέξουμε, όχι απλά φίλους, γνωστούς και καλά παιδιά, (εκτός και αξίζουν), αλλά εκείνους που μπορούν να αλλάξουν την γκρίζα πορεία του δήμου μας και να της δώσουνε χρώμα, φρεσκάδα και πολύ αισιοδοξία. Και αυτό εξαρτάται μόνο και μόνο από εμάς. Το αξίζει ο δήμος μας και όλοι εμείς, που τον αγαπάμε. Για τον λόγο αυτό ψηφίζουμε ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Σημείωση: Φίλες και φίλοι, δεν έχετε καμία υποχρέωση σε κανέναν εκπρόσωπο δημοτικής αρχής ο οποίος δήθεν σας εξυπηρέτησε ασκώντας τα καθήκοντα του. Αυτό αποτελούσε και αποτελεί υποχρέωση του κάθε δημοτικού συμβούλου και δημάρχου και όχι δική σας.

Παύλος Παπαδάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed