Μύδροι του π. προέδρου της ΔΕΥΑΚ Σπύρου Κουνάδη κατά του Νίκου Ανουσάκη: «Η δική σου ιστορία είναι κακογραμμένη, ανορθόγραφη, με μικρά γράμματα σε στρατσόχαρτο»

Για να υπάρχει μέλλον πρέπει να υπάρχει παρόν. Για να υπάρχει παρόν πρέπει να υπάρχει παρελθόν. Για να υπάρχει παρόν και μέλλον πρέπει το παρελθόν σου να είναι αξιόλογο και αποδεκτό από την κοινωνία.
Είτε το θέλουμε, είτε όχι, καθημερινά στη ζωή μας, γράφουμε τη δική μας ιστορία και μπορούν να τη διαβάσουν όλοι ανά πάσα στιγμή. Η δική σου όμως, είναι κακογραμμένη, ανορθόγραφη, με μικρά γράμματα σε στρατσόχαρτο. Ο κόσμος τη διάβασε και σε έστειλε εκεί που σου αξίζει. Νόμιζες ότι δεν ξέρει γράμματα και υποτίμησες τη νοημοσύνη του. Φόρεσες μια γραβάτα για να κρύψεις από πίσω όλες τις ανασφάλειες και τα απωθημένα σου, προκειμένου να πετύχεις τον σκοπό σου. Δεν σεβάστηκες τίποτα και κανέναν, άρχισες να βρίζεις, να κατηγορείς, να συκοφαντείς και να λασπολογείς κάθε πολιτικό σου αντίπαλο, θεωρώντας πως έτσι θα ανέβεις στα μάτια των ψηφοφόρων. Αλήθεια… Πόσο χαμηλά έπεσες; Ναι!.. Έπεσες μέσα στον πολιτικό σου τάφο, τον τάφο που έσκαβες για τους άλλους.
Αυτά μου έδωσες το δικαίωμα να στα γράψω διότι κάθε φορά που μιλούσες στο ράδιο, κατηγορούσες και συκοφαντούσες εμένα, λέγοντας ότι στη θητεία μου στον Δήμο Κεφαλονιάς ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, άφησα χρέη σε Δήμο και ΔΕΗ, όπως όλοι οι προηγούμενοι. Μάθε λοιπόν κοινέ συκοφάντη ότι στην 1,5 χρόνο θητεία μου, ο Δήμος πλήρωνε τη ΔΕΗ για τις κτιριακές εγκαταστάσεις διότι υπήρχε πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των αντλιοστασίων. Δεν υπήρχε καμία απόφαση για να πληρώνει τη ΔΕΗ η ΔΕΥΑΚ. Άλλωστε εσύ είπες στο ράδιο ότι τα χρέη της υπηρεσίας αυτής προς τον Δήμο δε θεωρούνται χρέη. Για θυμήσου τι μου είπες το Σάββατο 07/10/2023 που συναντηθήκαμε σε γνωστή καφετέρια παρουσία πολλών θαμώνων; Σε ρώτησα: “Γιατί με κατηγορείς άδικα;” Η απάντηση ήταν ενός μικρού φοβισμένου παιδιού που για να μην το μαλώσουν, είπε πάλι ψέματα. “Όχι, εγώ δεν είπα τίποτα, ο Βούτος το είπε!” ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! Αυτό θα πει ανδρισμός και ανάληψη ευθυνών. Και είχες το θράσος να ζητάς την ψήφο του κόσμου για να τον οδηγήσεις που; Στο χάος και την αβεβαιότητα; Πήρες το μήνυμα από τον κόσμο λέγοντας σου ότι δεν σε θέλει, δε σε έχει ανάγκη και δε σε χρειάζεται. Εκεί που έπεσες προσπάθησε να αναπαυτείς και να ξεκουραστείς, γιατί “παρόν και μέλλον” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Κουνάδης Σπυρίδων του Γεράσιμου
Συνταξιούχος και πρώην πρόεδρος ΔΕΥΑΚ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed