Οδηγούν ο Σπόραρ και ο Μίτροβιτς την Σλοβενία και τη Σερβία

Ξεκίνημα με τον 7ο όμιλο θα κάνουμε σήμερα και το ματς της Ουγγαρίας με την Σερβία Οι δύο ομάδες ήταν εξαρχής τα μεγάλα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις. Ωστόσο το Μαυροβούνιο παραμένει κοντά τους στη βαθμολογία και αν κάποια από τις δύο δεν προσέξει μπορεί να την… πατήσει.
Στο σημερινό μεταξύ τους όποια κερδίσει θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα, ιδιαίτερα αν αυτή είναι η Ουγγαρία που έχει ένα ματς λιγότερο. Έχει άλλωστε παρακαταθήκη το 2-1 (με ανατροπή του σκορ μάλιστα) που κέρδισε στη Σερβία. Ποιοτικές μονάδες διαθέτουν αμφότερες, ωστόσο εγώ θα πάω με το μέρος της ομάδας του Στόικοβιτς. Αναγνωρίζω πως βγάζει αφέλεια αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια των αγώνων και αυτό ενίοτε το πληρώνει, όμως παίρνω το ρίσκο, καθώς μπροστά έχει τον killer Μίτροβιτς (θα πονταριστεί ενισχυμένη απόδοση να σκοράρει μαζί με νίκη της ομάδας του), που θα τροφοδοτείται από Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τάντιτς Κόστιτς κ.ά. Διπλή επιλογή από το ματς, η μία που αναφέρθηκε και άλλη μία πιο… μαζεμένη, λόγω της αφέλειας που είπαμε πως βγάζουν οι Σέρβοι.
Περνάω στον 8ο όμιλο. Βαθμολογικά 4 ομάδες διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις, όμως θεωρώ πως το Καζακστάν, έχοντας να αντιμετωπίσει και τους άλλους τρεις ανταγωνιστές εκτός έδρας, έχει ελάχιστες πιθανότητες. Δύσκολο πρόγραμμα έχει και η Σλοβενία. Μετά το σημερινό έχει να παίξει με Β. Ιρλανδία (εκτός), Δανία (εκτός) και Καζακστάν (εντός). Απαραίτητη η νίκη με τη Φινλανδία (πολύ βατό το κλείσιμο των υποχρεώσεών της με Καζακστάν και Β. Ιρλανδία εντός και φινάλε στο Σαν Μαρίνο) που θα της δώσει αέρα τεσσάρων βαθμών μεταξύ τους και θα αφήνει περιθώρια για κάποια γκέλα στη συνέχεια. Σκοράρει με ευκολία το σύνολο του Ματίας Κεκ, οι Σπόραρ και Σέσκο συνεργάζονται άψογα και βρίσκουν δίχτυα αμφότεροι, κι εδώ υπάρχει ενισχυμένη απόδοση με τον δεύτερο και θα πονταριστεί. Η Φινλανδία μπορεί να παίξει τα… ρέστα της στα επόμενα ματς.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed