Γκολ στο ντέρμπι του Λονδίνου, γκολ και στο «Βικελίδης»

Αντικειμενικά, το ντέρμπι του βορειοδυτικού Λονδίνου έχει φαβορί και αυτό είναι η Άρσεναλ. Οι «μπλε» βρίσκονται σε διαδικασία αναδόμησης και είναι άγνωστο πόσο καιρό θα πάρει στον Ποτσετίνο, ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα κάνει ξανά πρωταθλητισμό.
Οι «κανονιέρηδες» είναι αήττητοι στη φετινή Premier League (6-2-0). Στο 1-0 εντός επί της Μάντσεστερ Σίτι έδειξαν πως έχουν αποκτήσει το ανάστημα να κοιτάξουν κατάματα τους Πρωταθλητές. Για τον Αρτέτα και το πλάνο του πολλά θα κριθούν από την ετοιμότητα των Σάκα και Τροσάρ, αλλά κυρίως του Σαλιμπά. Ο Γάλλος είναι ο σημαντικότερος παίκτης τους στην άμυνα. Πέρυσι μόλις τραυματίστηκε η Άρσεναλ κατέρρευσε με την απουσία του. Και η Τσέλσι έχει αγωνιστικά προβλήματα, αλλά ποσοτικά και ποιοτικά μεγαλύτερο ρόστερ. Αν επιστρέψει, τελικά, ο Τζέιμς, τότε ένας σημαντικός συνδετικός κρίκος θα είναι διαθέσιμος για τους γηπεδούχους. Δεν έχουν φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να βγει, επιπροσθέτως, στα υπέρ τους. Την ώρα που για την Άρσεναλ έρχεται απαιτητικό παιχνίδι στη Σεβίλλη, για το Champions League. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 3 σερί νίκες επί των «μπλε», 4 αν υπολογιστεί και το φιλικό 4-0 του Florida Cup τον Ιούλιο του 2022. Δεν θα είναι, πάντως, η έξοδος στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όσο εύκολη φαίνεται στις αποδόσεις. Επειδή αναμένεται ανοικτό παιχνίδι, το combo G/G & Over 2,5 αποτελεί μία καλή επιλογή πονταρίσματος.
Πάμε στο Βικελίδης και την αναμέτρηση του Άρη με τον Πανσεραϊκό. Η συντήρηση των γηπέδων δεν είναι το… φόρτε των Ελλήνων, ένα ακόμη παράδειγμα του κράτους μας που σαπίζει ήταν τα προβλήματα στατικότητας που παρουσιάστηκαν στο γήπεδο των Σερρών κι έτσι άλλαξε η έδρα και ο αγώνας θα διεξαχθεί σε αυτή του Άρη. Πιο μαζεμένοι αμυντικά οι γηπεδούχοι επί Μάντζιου, έχουν την πίεση του αποτελέσματος. Ο Πανσερραϊκός κάνει υπερβάσεις, μετρά τρεις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, ενώ στα 4 προηγούμενα παιχνίδια του πέτυχε από δύο γκολ και πάνω (τα δύο είχαν Over 3,5 & G/G). Περιμένουμε ματς με ρυθμό κι αρκετά τέρματα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed