Σε καλό… φεγγάρι ο Λουκάκου, οι «ερυθρόλευκοι»… κιτρινίζουν

Ρόμα και Σλάβια Πράγας είναι οι δύο ομάδες που έχουν ξεχωρίσει στον 7ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Αμφότερες πήραν το απόλυτο των βαθμών στις δύο πρώτες αγωνιστικές, οι Σερβέτ και Σέριφ δεν μοιάζουν ικανές να τις απειλήσουν.
Μεταξύ τους θα κριθεί η πρώτη και η δεύτερη θέση. Σε καλό «φεγγάρι» και οι δύο, τέσσερις σερί νίκες μετράει η Ρόμα, αήττητο 9 αγώνων (7-2-0) η Σλάβια, σε όλες τις διοργανώσεις. Σοβαρή εντός η ομάδα του Μουρίνιο (τιμωρημένος, θα είναι στην εξέδρα), έχει λογική η στήριξη του άσου, χωρίς όμως να… ξετρελαίνει η απόδοσή του. Συνδυαστικά με σκόρερ τον Λουκάκου φτάνει τον τριπλασιασμό κι εκεί μπορεί να γίνει παιχνίδι.
Περνάω στις ενισχυμένες αποδόσεις, όπου βρήκα μεγάλο ενδιαφέρον. Σε όλα τα ματς που θα ασχοληθώ περιμένω μεγάλα σκορ. Ο Ολυμπιακός είναι το αουτσάιντερ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ωστόσο το «Καραϊσκάκης» του δίνει πάντα ώθηση οπότε θα υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι που θα ασκήσει και αυτός πίεση, η οποία (ελπίζω) να μεταφραστεί σε γκολ και κόρνερ, ενώ νορμάλ νούμερο είναι οι τρεις κίτρινες για τους «ερυθρόλευκους».

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed