Το «πρέπει» της Μπριζ και η… ξεκούραστη Γουέστ Χαμ

Στην Πρέμιερ Λιγκ θεωρώ πως, εκτός του ντέρμπι στο Μάντσεστερ, οι υπόλοιποι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλές πιθανότητες νίκης, κάτι που το δείχνουν και οι αποδόσεις στα περισσότερα ματς. Στάση στο ματς της Γουέστ Χαμ με την Έβερτον.
Η γηπεδούχος για πρώτη φορά στη σεζόν προέρχεται από δύο σερί ήττες και τριάδα αγώνων χωρίς νίκη. Στα ματς πρωταθλήματος, το «Χ» με τη Νιούκαστλ δεν το λες και αποτυχία, όμως η τεσσάρα από την Άστον Βίλα πόνεσε. Ακολούθησε η ήττα της Πέμπτης από τον Ολυμπιακό, όπου όμως ο Μόγες παρέταξε ενδεκάδα με 7 αλλαγές, δείχνοντας σαφέστατη προτίμηση στο ματς της Πρέμιερ που ακολουθούσε. Η Έβερτον βγάζει βελτίωση σε μερικά από τα τελευταία ματς, όμως δεν λείπουν και τα αναπάντεχα… χαστούκια. Όχι δεν θεωρείται τέτοιο η ήττα από τη Λίβερπουλ στο τελευταίο ματς, αντίθετα το 1-2 από τη Λούτον ήταν και μάλιστα ισχυρό. Όπως και να ‘χει θεωρώ πως τα «σφυριά» διαθέτουν ποιοτικότερη ομάδα, θέμα κούρασης δεν υπάρχει, αφού έγινε φρεσκάρισμα, οπότε ο άσος έχει προβάδισμα.
Στο Βέλγιο τώρα και στο ματς της Μπριζ με την Αντβέρπ, όπου καμία από τις ομάδες δεν πρωταγωνιστεί. Η Μπριζ είναι 6η με 17β., με την Αντβέρπ να ακολουθεί, 7η, με 16β. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα, με 1-0 εκτός, από την Κόρτραϊκ συμπληρώνοντας 5 αγώνες πρωταθλήματος δίχως νίκη. Για τους Πρωταθλητές το Champions League εξελίσσεται σε εφιάλτη, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχονται από την ήττα, με 2-1 από τη Σαρλερουά εκτός. Ο τραυματισμός του Βαλένσια στερεί από την Αντβέρπ μία λύση στη δημιουργία και την εκτέλεση, μια και πρόκειται για παίκτη του βασικού rotation. Ο επιθετικός από τον Ισημερινό, πάντως, είναι «άκαπνος» μέχρι στιγμής στη First Division A. Δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, επίσης, λόγω τιμωρίας ο κόουτς Φαν Μπόμελ. Η Κλαμπ Μπριζ αντιμετωπίζει στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» αντίπαλο στα μέτρα της, με ένα μεγάλο «πρέπει» να υπάρχει. Να επιστρέψει στις εγχώριες επιτυχίες. Αποδεκτός ο «άσος».

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed