Απελευθερωμένο μπάσκετ με over πόντων σε ΣΕΦ και Βελιγράδι

Στο ΣΕΦ κοντράρονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για την Basket League και στο Βελιγράδι Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας για την ABA League. Έχουμε από μία επιλογή για κάθε παιχνίδι.
Αρχίζουμε από τα δικά μας και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Τρίτο φετινό ντέρμπι και η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πώς δεν θα το πάρει κι αυτό ο Ολυμπιακός. Οι «πράσινοι» δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να πάρουν τέτοια ματς, δεν παίζουν καλό μπάσκετ και όσες νίκες έχουν πάρει τις… χρωστάνε στην ατομική ποιότητα των παικτών. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο… ομάδα και εύκολα ή δύσκολα, η λογική λέει ότι θα πάρουν το ντέρμπι. Η επιλογή μου αφορά, όμως, έναν παίκτη του Παναθηναϊκού και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντίνο Μήτογλου. Ο διεθνής φόργουορντ, βρίσκει χρόνο τόσο στο «4», με τον Χουάντσο να είναι για την ώρα εκτός κλίματος και στο «5», ως η πιο αξιόπιστη λύση πίσω από τον Λεσόρ. Ο Αταμάν έχει ανάγκη το μέγεθος του κόντρα στον Ολυμπιακό και περιμένω να του δώσει αρκετά λεπτά, για να επιβεβαιώσει το Over 10.5 πόντοι.
Πάμε και στη δεύτερη σημερινή επιλογή από το Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας. Η Παρτιζάν βλέπει ως… τελικό το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, μιας και κουβαλάει ήδη μία εκτός προγράμματος ήττα για την Αδριατική Λίγκα και αν χάσει και σήμερα, τότε θα μείνει αρκετά πίσω στη μάχη της πρωτιάς στην κανονική περίοδο. Ο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κέβιν Πάντερ και αυτό ευνοεί το Over για τον φορμαρισμένο Αλέξα Αβράμοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ από πέρυσι ακόμα, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ήταν κομβικός και στο παιχνίδι των δύο ομάδων για την EuroLeague την περασμένη Πέμπτη. Φέτος σκοράρει περισσότερο από πέρυσι (14.3 πόντοι ανά αγώνα) και από την στιγμή που θα λείπει ο Πάντερ, μπορεί να μας δώσει το Over 10.5 πόντοι.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed