Το… ξύλο του «Μαρακανά» και η ξεκούραστη Μαρσέιγ

Στο… σπίτι της «Φλου», στο εμβληματικό «Μαρακανά», θα διεξαχθεί απόψε ο σούπερ τελικός του Copa Libertadores (με τον φόβο επεισοδίων βέβαια, με πάνω από 100.000 Αργεντινούς στο Ρίο αλλά μόνο 20.187 με εισιτήρια…) ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Φλουμινένσε.
Η Μπόκα από το 2007 που κατέκτησε το 6ο τρόπαιο… κυνηγά τα στοιχειωμένα (από το 1984) 7 της Ιντεπεντιέντε, που είναι πρώτη στη λίστα, με δύο χαμένους τελικούς έκτοτε ενώ η Φλουμινένσε έχει να λέει για την… κατάρα του σπιτιού της ονόματι «Μαρακανά»! Εκεί έχασε στα πέναλτι τον επαναληπτικό τελικό του Copa Libertadores το 2008 από τη LDU ντε Κίτο και την επόμενη χρονιά, ενώ είχε χάσει 5-1 (πάλι) από LDU ντε Κίτο στο υψόμετρο, έφτασε μέχρι το 3-0 του επαναληπτικού για να χάσει το Copa Sudamericana. Η Μπόκα έφτασε στον τελικό με 3/3 προκρίσεις… στα πέναλτι (ναι, όλες), η Φλουμινένσε ούσα αήττητη στα νοκ άουτ (4-2-0). Το ζήτημα είναι βέβαια, διότι για στοίχημα μιλάμε, οι αποδόσεις φαβοριτίζουν max τους Βραζιλιάνους. Δεν σηκώνει για σημείο, δεν βλέπω Μπόκα, στροφή στα φάουλ. Το line παίζει σε διάφορες τιμές αλλά όταν το βλέπω κυρίως στο 28,5 (με τιμή στο 1,95) και ψάχνοντας πέφτω στο 2.10 για… 26,5 φυσικά και αγοράζεται.
Επιστροφή στην Ευρώπη και το ματς της Μαρσέιγ με την Λιλ για το γαλλικό πρωτάθλημα. Μόνο ένα διπλό στα τελευταία 12 μεταξύ τους στη Μασσαλία κι αυτό σε ματς που η Μαρσέιγ έπαιζε για ώρα με δέκα ποδοσφαιριστές. Πιο ξεκούραστη, αφού αναβλήθηκε λόγω των γνωστών επεισοδίων το ματς με τη Λυών, τελευταίο της επίσημο το 3-1 επί της ΑΕΚ. Η Λιλ ρισκάρισε πολύ στο 2-0 με τη Μονακό και της βγήκε, για πρώτη φορά έπαιξε με σφιχτό 4-3-3 ενώ σκοράρει επί 13 σερί αγωνιστικές. Betbuildάρισα, το πιο δύσκολο να προηγηθεί η Ολιμπίκ και γιατί όχι να πάρει και το ματς στοιχηματίζοντας σύνθετα στο 1Χ & over 1,5 & 1ο γκολ Μαρσέιγ & over 0,5 στο 2ο ημίχρονο.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed