Πατάει… γκάζι η Μίλαν, δεν σταματιέται η Σοσιεδάδ

Λίγο πριν την διακοπή των ευρωπαϊκώνπρωταθλημάτων,, το πρόγραμμα του διημέρου δείχνει ελκυστικό και αρχικά του Σαββάτου με δύο διπλά και ένα Over στην Μπουντεσλίγκα. 

Λέτσε – Μίλαν (16.00)

Μέχρι το 90′ μπροστά στο σκορ η Λέτσε μέσα στο «Ολίμπικο» και ένα μπλακ κάουτ στα τελευταία λεπτά έφερε την ήττα από την Ρόμα με 2-1. Σαφώς απογοήτευση στην ομάδα, που έμεινε για άλλη μια αγωνιστική μακριά από ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα το απαιτητικό πρόγραμμα συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα από την στιγμή που έχει απέναντι της σήμερα την επίσης πιεσμένη για κάτι θετικό Μίλαν. 

Μεγάλη νίκη για την Μίλαν επί της Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τρίτης με 2-1 στο Champions League και μπορεί να ελπίζει βάσιμα στην πρόκριση. Στροφή όμως στο πρωτάθλημα, εκεί που δεν κερδίζει εδώ και τρεις σερί αγωνιστικές. Ειδικά η ήττα από την Ουντινέζε με 1-0 την πόνεσε πολύ και καλείται να ρεφάρει σήμερα στο εκτός έδρας ματς με την Λέτσε αν δεν θέλει να χάσει επαφή με την πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ευκαιρία νίκης και στο πρωτάθλημα η Μίλαν, έχοντας απέναντι της τη ντεφορμέ Λέτσε. Προβάδισμα λοιπόν στο διπλό και το 1.78 από την Stoiximan.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα απο τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Αλμερία – Σοσιεδάδ (17.15)

Δεν λέει να σηκώκει κεφάλι με τίποτα η Αλμερία εδώ και καιρό στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη την ήττα της στην έδρα της Αλαβές με 1-0. Τέταρτη στην σειρά και με απολογισμό 0-3-9 βρίσκεται με διαφορά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δύσκολη η συνέχεια όσον αφορά την παραμονή στην Λα Λίγκα, ενώ έχει και σήμερα απαιτητική συνάντηση απέναντι στην ανώτερη φαινομενικά Σοσιεδάδ. 

Η εντυπωσιακή πορεία στο Champions League για την Σοσιεδάδ επιβεβαιώθηκε και την Τετάρτη, όταν κέρδισε και την Μπενφίκα με 3-1, όντας πλέον ομάδα των «16» της διοργάνωσης. Καιρός να αφοσιωθεί και στο πρωτάθλημα τώρα, όπου έχασε άδικα από την Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική και έτσι η νίκη σήμερα απέναντι στην ουραγό Αλμερία αποτελεί μονόδρομο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τεράστια η διαφορά με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τις δύο ομάδες και έτσι οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα για το διπλό στο 1.80 από το Pamestoixima. 

Μπόχουμ – Κολωνία (19.30)

Η πρώτη νίκη στην φετινή Μπουντεσλίγκα είναι γεγονός για την Μπόχουμ και μάλιστα με 2-1 στην έδρα της Ντάρμσταντ. Σημαντική βαθμολογική ανάσα και όχι μόνο, αφού είχε μείνει χαρακτηριστικά πίσω. Ικανή για όλα σε αρκετές των περιπτώσεων, αλλά χρειάζεται ακόμη τέτοιες νίκες για να αισθανθεί ασφάλεια στην πορεία. Καθοριστικό και το σημερινό ματς με την Κολωνία, όπου βρίσκεται τρεις πόντους παρακάτω. 

Ούτε απέναντι στην Άουγκσμπουργκ κατάφερε να επιστρέψει στα τρίποντα η Κολωνία και έμεινε στο 1-1 εντός έδρας. Έτσι με απολογισμό 1-2-7 σε 10 αναμετρήσεις βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι στόχοι της στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν υψηλότεροι και θα πρέπει να βρει νίκες το συντομότερο δυνατό για να αποφύγει το άγχος όσο κυλά η σεζόν. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Παιχνίδι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας στην Μπουντεσλίγκα, όμως οι δύο ομάδες σκοράρουν τελευταία. Το Over 2.5 σε απόδοση 1.72 στην Bet365.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed