Παραμένει σε ανώτερο επίπεδο η Μάντσεστερ Σίτι

Ιδιαίτερη η Κυριακή είναι η σημερινή στην Ευρώπη με μεγάλα παιχνίδια σε πολλά από τα πρωταθλήματα που ξεχωρίζουν. Στάση για προγνωστικά στοιχήματος σε Σαμπιονά, Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και Καμπιονάτο.

Ρεν – Λιόν (18.00)

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο η Ρεν για μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκε δύο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό και επιβλήθηκε με 3-1 στο Europa League. Όχι τόσο αποτελεσματική πάντως στο πρωτάθλημα, αφού έχει μόλις έναν πόντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ προσφάτως έχασε με 2-0 στην έδρα της Νις. Μονόδρομος η νίκη σήμερα απέναντι στην Λιόν, ώστε να μην χάσει επαφή από τις θέσεις Ευρώπης. 

Ούτε κόντρα στην Μετς κατάφερε να βρει την πρώτη της νίκη στην σεζόν η Λιόν, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας. Από την στιγμή που δεν κερδίζει τα λεγόμενα βατά ματς παραμένει καθηλωμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και η πίεση για τα αποτελέσματα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Απαιτητικό και το σημερινό εμπόδιο σε εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την πάντα επικίνδυνη Ρεν. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ:  Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Λιόν και η Ρεν είναι σαφώς πιο ομάδα αυτό το διάστημα. Προβάδισμα στον άσο και το 1.75 από την Stoiximan. 

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (18.30)

Δεν έχασε την ευκαιρία να φτάσει σε μεγάλη έκταση σκορ νίκη η Τσέλσι απέναντι στους εννιά της Τότεναμ και βρήκε διπλό με 4-1. Ωστόσο το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί πλασματικό λόγω των συνθηκών του αγώνα, οπότε η ομάδα του Λονδίνου έχει την ευκαιρία να τεστάρει και σήμερα για τα καλά τις δυνάμεις της απέναντι στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και να κερδίσει ορισμένες θέσεις ακόμη στον πίνακα της βαθμολογίας. 

Με το πόδι πατημένο στο… γκάζι εδώ και καιρό η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετρά πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο πρόσφατη αυτή επί της Γιουνγκ Μπόις με 3-0 στο Champions League, ενώ και στο πρωτάθλημα κέρδισε άνετα την Μπόρνμουθ με 6-1. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να πάει στην διακοπή του πρωταθλήματος με μια ακόμη νίκη και μάλιστα στο σημερινό ντέρμπι με αντίπαλο την Τσέλσι. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Κάπως πλασματική η τεσσάρα της Τσέλσι την περασμένη αγωνιστική, με την Μάντσεστερ Σίτι να παραμένει σε ανώτερο επίπεδο. Το διπλό στο 1.80 από το Pamestoixima. 

Λάτσιο – Ρόμα (19.00)

Έστω και με τα χίλια ζόρια, η Λάτσιο βρήκε το επιθυμητό αποτέλεσμα από το ματς του Champions League μεσοβδόμαδα, κερδίζοντας την Φέγενορντ εντός έδρας με 1-0. Συνεχόμενα τα απαιτητικά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα για την ομάδα του Σάρι, καθώς στο πρωτάθλημα έχασε με 1-0 από την Μπολόνια, ενώ την περιμένει σήμερα το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο την Ρόμα. 

Προβληματική εμφάνιση την Πέμπτη για την Ρόμα και ήττα στο Europa League από την Σλάβια Πράγας με 2-0. Άμεση στροφή στο πρωτάθλημα, που κέρδισε με επική ανατροπή την Λέτσε στα τελευταία λεπτά με 2-1, όμως της λείπει κάτι καλό σε ντέρμπι όπως το σημερινό με την Λάτσιο. Μεγάλος της στόχος η τετράδα και πρέπει να βρει αποτελέσματα για να προσεγγίσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μεγάλο ντέρμπι στην αιώνια πόλη, όπου οι δύο ομάδες έχουν τις μονάδες μπροστά για να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal στο 1.85 της Bet365.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed