Ανδρέας Μαρκαντωνάτος: «Όλοι αυτοί της τουριστικής επιτροπής έχουν βάλει σκοπό να μας τρελάνουν, φταίνε οι επιλογές μας για τα επόμενα πέντε χρόνια και όχι αυτοί τελικά;»

Δεν παίρνω πίσω ούτε μια λέξη από όλα όσα έχω πει τα τελευταία τέσσερα χρόνια για τον τουρισμό. Σε ότι αφορά το 2024 όσοι δεν έχετε ξενοδοχεία 5 αστέρια ή 4 αστέρια ή σύγχρονες νέες Βίλες ή commitments συμβόλαια την έχετε βάψει.
Η σεζόν το 2024 θα είναι μικρότερη και από αυτή του 2023 με αποκλειστική ευθύνη της τουριστικής επιτροπής. Η ακύρωση αρχής και τέλος σεζόν δεν έχει τέλος σε αεροπλάνα, δεν έχει βρει πάτο ακόμα. Φέρνουν επιπλέον κόσμο Ιούλιο και Αύγουστο που είναι δώρο άδωρο, τα έχω εξηγήσει όλα αυτά αλλά. Αυτό σημαίνει πως όσοι δεν έχετε μπάρμπα στη Κορώνη δηλαδή στην Αμερική όπως η αντιπολίτευση, την βάψατε. Όσο για τους εξυπνάκηδες με τα commitments συμβόλαια το 2023 είσασταν κερδισμένοι! Ετοιμαστείτε για μείωση το 2024 και το 2025 τουλάχιστον 20% γιατί εφόσον είναι άδεια τα ελεύθερα δωμάτια όποιος δεν θα δέχεται μείωση θα πηγαίνουν απέναντι! Για τα υπόλοιπα επαγγέλματα ζήστε με 90 μέρες δουλειά και κρατήστε και τα μαγαζιά ανοικτά όλο τον χρόνο! Για τις εξυπνάδες που λέγονται δημόσια αυτές τις μέρες! Για τους εργαζόμενους ο Μάης είναι κοντά και θα δείτε τι σημαίνουν τα παραπάνω! Δεν έχω όρεξη ούτε για αντιπολίτευση ή εξυπνάδες, αφού η εντολή είναι νωπή! Και δεν φταίνε αυτή τη φορά όλοι οι υπεύθυνοι, φταίνε οι επιλογές μας για τα επόμενα 5 χρόνια και μιλάμε για τουλάχιστον το 70% του συνόλου των εκλεγμένων!

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed