Απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στο 1ο Δημοτικό Αργοστολίου, Ρομά μαθητής Γυμνασίου εισήλθε στον χώρο και ξυλοκόπησε μαθητή Δ Δημοτικού που κατέληξε στο Νοσοκομείο

Τι κι αν έγιναν τα 11 μέλη 13, τι κι αν γίνουν 23, στάχτη στα μάτια της κοινωνίας του Αργοστολίου ήταν και θα είναι. Οι γύφτοι θα παραμείνουν γύφτοι και θα διαιωνίζουν την μιζέρια και την κατάντια τους, εμείς θα ουρλιάζουμε και από εδώ και από αλλού και έτσι οι προύχοντες θα μαζεύουν ψηφαλάκια και θα πίνουν στην υγεία όλων μας.
Και για να το πετύχουν και πιο θεατρικά, θα τσακώνονται και κάποιοι εξ’ Αυτών δηλώνοντας: “οι δικοί μου δεν ήταν, πήρα σου λέω όλους και με διαβεβαίωσαν ότι δεν ήταν τα παιδιά τους”. Σήμερα Τρίτη 21/11/2023 γύφτος (μαθητής γυμνασίου) εισήλθε παράνομα στο 1ο Δημοτικό Αργοστολίου πηδώντας τα κάγκελα ακριβώς δίπλα από τις τουαλέτες του σχολείου. Το ανηψάκι μου, μαθητής της Δ’ Δημοτικού του εν λόγο σχολείου πήγαινε στην τουαλέτα για την φυσική του ανάγκη. Εκείνη την καταραμένη ώρα, ο γύφτος είχε αρπάξει έναν υπνάκο στο πεζούλι (ύψους περίπου 2,5 μέτρα από το έδαφος) μέσα όμως από το σχολείο. Περνώντας προφανώς ο ανιψιός μου από τον διάδρομο που οδηγούσε στις τουαλέτες, η αύρα του, ξύπνησε τον γύφτο, αυτός ενοχλήθηκε πήδηξε κάτω και αφού βγήκε ο ανιψιός μου από την τουαλέτα τον πλάκωσε στο ξύλο. Αφού τον αναποδογύρισε και τον κύλησε στο έδαφος η δασκάλα της ΣΤ Τάξης ευτυχώς αντιλήφθηκε εγκαίρως το περιστατικό και έτρεξε προς το σημείο της συμπλοκής με αποτέλεσμα ο εξωσχολικός γύφτος να επικαλεστεί την ράτσα του και σαν μαϊμού σκαρφάλωσε τον τοίχο, πήδηξε τα κάγκελα και διέφυγε.
Στο σημείο αυτό πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου γιατί στάθηκαν δίπλα στον μικρό Ηλία ενώ αυτός βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και τρέμουλο. Οι γονείς συνόδευσαν το παιδί στο νοσοκομείο όπου δεν διαπιστώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός πέραν από κάποιες εκδορές στα γόνατα και αυξημένη πίεση λόγω της ταραχής που υπέστη. Μετά τα τόσα περιστατικά που έχουν συμβεί στην κοινωνία του Αργοστολίου από τους γύφτους και αφού η πολιτεία αδυνατεί να καταλάβει τη σοβαρότητα του προβλήματος, θεωρώ ότι πλέον πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως ενεργοί πολίτες, να οργανωθούμε και να αποδώσουμε δικαιοσύνη κατά το δοκούν. Όλοι μαζί ενωμένοι, όπως ακριβώς λειτουργούν και οι γύφτοι, σε αγέλες, και σε κάθε συμβάν να τους τιμωρούμε ανάλογα. Ήδη έχουμε καταθέσεις από δικαστικούς λειτουργούς (εισαγγελείς) να δηλώνουν σε ομάδα γονέων που τους επισκέφθηκε στο γραφείο τους, ότι δυστυχώς η ελληνική νομοθεσία δε τους δίνει τα εργαλεία για να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει κ όπως γνωρίζουν. Τι άλλο θέλουμε λοιπόν για να ξεσηκωθούμε εναντίων των γύφτων; πρέπει δηλαδή για να τους τιμωρήσουμε να θρηνήσουμε θύματα; Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις… και καλό θα είναι η πολιτεία να δηλώσει ευθέως σε ποια πλευρά της ζυγαριάς θέλει να είναι.

Γεράσιμος Βαρδαραμάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed