Πήρε φωτιά ο Δήμος Ληξουρίου, πέφτουν κεφάλια από ακόμη δύο δημοτικές παρατάξεις, η διαγραφή Πρεντάνου άνοιξε τον δρόμο της… γκιλοτίνας

Τους πήρε και τους σήκωσε εκεί στο Ληξούρι, αφού τα τελευταία μποφόρ και το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο άνοιξαν τους ασκούς του αιόλου στις τρεις από τις τέσσερις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η σημερινή διαγραφή του Διονύση Πρεντάνου από την παράταξη του Διονύση Αραβαντινού, φαίνεται ότι άνοιξε τον δρόμο σε δύο ακόμη επικεφαλής να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση. Ήδη στην παράταξη του Βασίλη Ρουχωτά δύο δημοτικοί σύμβουλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού ο κ. Ρουχωτάς άστραψε και βρόντηξε μετά τη λήξη του προχθεσινού συμβουλίου. Δεν είμαστε σε θέση ακόμη να γνωρίζουμε αν ο Νέστορας Βεντούρας και ο Νίκος Αραβαντινός είναι έτοιμοι να δουν την πόρτα της εξόδου, ωστόσο αμφότεροι έχουν διαφοροποιηθεί αρκετές φορές από τον επικεφαλής τους. Θα προχωρήσει ο κ. Ρουχωτάς στην διαγραφή τους ή θα περιμένει πρώτα τις εξελίξεις; Όταν λέμε εξελίξεις εννοούμε ότι ήδη ο… ανεξάρτητος Διονύσης Πρεντάνος έχει συμφωνήσει να αναλάβει θέση στην Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη, την ώρα που δύο ακόμη σύμβουλοι της παράταξης Αραβαντινού και ένας της παράταξης Ρουχωτάς κλείνουν το μάτι στον Δήμαρχο Ληξουρίου. Από την άλλη, στο παρασκήνιο ακούγεται για μια απώλεια συμβούλου από την Δημοτική Αρχή, με τον συγκεκριμένο να έχει διαφωνήσει (κρυφά ή φανερά) με τον Δήμαρχο, που ακόμη του παρέχει πίστωση χρόνου για να… μετανοήσει και να δηλώσει πάλι την υποταγή του στον Δήμαρχο. Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες δεν θα πλήξουμε με όσα αναμένεται να γίνουν στον Δήμο Ληξουρίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed