Με μπροστάρη τον τοπικό Δικηγορικό Σύλλογο εκδόθηκε κοινό ψήφισμα συλλόγων Επαγγελματιών Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο που έρχεται

Στο Αργοστόλι σήμερα 21-11-2023, με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας, συνάντηση με τους εκπροσώπους-φορείς των επαγγελματικών συλλόγων του νησιού μας.
Αυτοί ήταν οι Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Ιόνιος Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, Ένωση Φοροτεχνικών Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Σύνδεσμος Υδραυλικών Εγκαταστατών Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Σωματείο «Αρκείσιος», Σύλλογος Ταξί Αργοστολίου «ο Άγιος Γεράσιμος». Η συνάντηση έγινε σχετικά με το φορολογικό νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφισθεί από το Κοινοβούλιο, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα από όλους τους παριστάμενους φορείς να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των φορέων και των μελών τους, αύριο Τετάρτη 22-11-2023 και ώρα 12.00μ.μ. έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αργοστολίου. Αποφασίστηκε επίσης, να κοινοποιηθεί τόσο στον βουλευτή κ. Παναγή Καππάτο όσο και στα Μ.Μ.Ε. κοινό ψήφισμα των άνω φορέων, ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που εξοντώνει τους επιστήμονες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, με τα κάτωθι κοινά αιτήματα:
– να αποσυρθεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο
– να καθιερωθεί αφορολόγητο μέχρι τις 12.000 ευρώ
– να καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος
– να καταργηθεί η προκαταβολή φόρου
– ακατάσχετο επαγγελματικού λογαριασμού
– μείωση τραπεζικών προμηθειών

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ &ΙΘΑΚΗΣ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΙΟΝΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ « ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΞΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed