Ευκαιρία νίκης για την Χόφενχαϊμ, ανοικτό ματς στο Τορίνο

Πολλά ματς ανοίγουν αγωνιστικές στην Ευρώπη σήμερα Παρασκευή και ξεχωρίζουν τα πρωταθλήματα σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και όχι μόνο. 

Χόφενχαϊμ – Μπόχουμ (21.30)

Ήττα στο φινάλε του παιχνιδιού κόντρα στην Γκλάντμπαχ για την Χόφενχαϊμ και σκορ 2-1. Δεν βρίσκεται στα καλύτερα της το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις σερί αγωνιστικές. Προφανώς και δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα του πρώτου διαστήματος του πρωταθλήματος και η νίκη σήμερα απέναντι στην Μπόχουμ αποτελεί μονόδρομος. 

Αντιθέτως η Μπόχουμ βρίσκεται στα καλύτερα της αυτόν τον καιρό, με αποκορύφωμα το νικηφόρο 3-1 επί της Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική. Ένα ικανό αήττητο σερί έφερε ηρεμία στην ομάδα και αν συνεχίσει έτσι δεν θα δυσκολευτεί να παραμείνει για άλλη μια χρονιά στην μεγάλη κατηγορία. Σειρά παίρνει σήμερα η επικίνδυνη έξοδος κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Μπόχουμ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ευκαιρία νίκης για την Χόφενχαϊμ και με το ρόστερ που διαθέτει γενικά έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο σε απόδοση 1.65 στην Stoiximan. 

Δείτε εδώ ίλες τις νέες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Γιουβέντους – Νάπολι (21.45)

Ακόμη ένα μεγάλο αποτέλεσμα μεταξύ των πολλών που έχει φέτος στην Serie A η Γιουβέντους, κερδίζοντας εκτός έδρας την Μόντσα με 2-1. Μόνο πίσω από την Ίντερ σταθερά στον πίνακα της βαθμολογίας, όμως η απόσταση παραμένει μικρή και η ομάδα του Αλέγκρι κάνει φέτος πρωταθλητισμό. Μόνο που τα μεγάλα παιχνίδια συνεχίζονται και αυτή την αγωνιστική, αντιμετωπίζοντας την περσινή κάτοχο του τίτλου Νάπολι. 

Βαριά ήττα για τη Νάπολι από την Ίντερ την προηγούμενη αγωνιστική με 3-0 και μάλιστα εντός έδρας. Έτσι έχασε και άλλο έδαφος στην μάχη της κορυφής και πλέον καλείται να μείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Λίγα πράγματα θυμίζουν την περσινή εξαιρετική της πορεία, ενώ σειρά παίρνει ένα ακόμη ντέρμπι σήμερα για τους «παρτενοπέι», αυτή την φορά απέναντι στην Γιουβέντους. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με ντέρμπι ξεκινά η αγωνιστική στην Ιταλία, όπου Γιουβέντους και Νάπολι έχουν τις μονάδες μπροστά να σκοράρουν για το Goal/Goal στο 1.83 από το Pamestoixima.

Χετάφε – Βαλένθια (22.00)

Μετά από καιρό ήττα σε επίπεδο Λα Λίγκα η Χετάφε, που έχασε από την Λας Πάλμας εκτός έδρας με 2-0. Στην συνέχεια κέρδισε στο κύπελλο την Ατζενέτα με 2-1 και καλείται να παραμείνει σε φουλ ρυθμούς δράση. Ακόμη ένα απαιτητικό ματς μπροστά της απέναντι στην Βαλένθια και σε περίπτωση νίκης θα την βοηθήσει να παραμείνει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα. 

Νίκη στο κύπελλο και για την Βαλένθια με 1-0 επί της Αρόσα, αλλά στο πρωτάθλημα δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της. Συγκεκριμένα δεν κερδίζει εδώ και τρεις διαδοχικές αγωνιστικές, σερί που πρέπει να βάλει τέλος το συντομότερο δυνατό. Εξάλλου έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στον πίνακα της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει να φτάσει σε ένα μεγάλο διπλό απόψε στο γήπεδο της Χετάφε. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αρκετά αμφίρροπο ματς στην Ισπανία, αφού οι δύο ομάδες είναι κοντά φέτος σε όλα τα επίπεδα. Ρίσκο με την ισοπαλία στο 3.00 στην Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed