Οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου επισκέφτηκαν το Γηροκομείο της πόλης τραγουδώντας τα κάλαντα και προσφέροντας δώρα στους ηλικιωμένους

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου είχε την απερίγραπτη χαρά να υποδεχτεί στους χώρους του, μετά από σχεδόν τρία χρόνια εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, την επίσκεψη μαθητών και δασκάλων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου.
Το Ίδρυμα γέμισε με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, τα οποία, με αφορμή τις προσεχείς γιορτινές μέρες αγάπης, ήρθαν για να τραγουδήσουν τα κάλαντα στους ηλικιωμένους μας, να τους προσφέρουν δώρα και γλυκά και να ανταλλάξουν μαζί τους ευχές για το νέο χρόνο. Ευχαριστούμε από καρδιάς τα παιδιά που έφεραν ΦΩΣ στις ψυχές των ηλικιωμένων μας και τους γονείς τους για την ευγενική συμμετοχή τους στην αγορά των δώρων, των τροφίμων και των γλυκών που προσφέρθηκαν. Επίσης, τον Διευθυντή του σχολείου κ. Χρήστο Παπουτσή, την εκπαιδευτικό κ. Καλομοίρα Λιπιάτου, καθώς και όλους τους υπόλοιπους δασκάλους που συμμετείχαν στην ενέργεια αυτή, καθοδηγώντας τους μαθητές τους και προτρέποντας τους να θυμούνται και να στηρίζουν, ειδικά τέτοιες μέρες, τους απόμαχους της ζωής. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε να έχουν Υγεία και Προκοπή στη ζωή τους.

Η Πρόεδρος
Άννα Ζαπάντη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed