Ορίστηκαν τρεις ακόμη Αντιδήμαρχοι και δύο Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στον Δήμο Σάμης, ο Βασίλης Κοκκόσης αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Υγείας, Πρόνοιας και Προστασίας

Ο Δήμαρχος Σάμης έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α’ 87), αναφορικά με τον ορισμό των Αντιδημάρχων και την αναπλήρωση του Δημάρχου.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Α. Ορίζουμε Αντιδήμαρχο του Δήμου Σάμης, τον Θεμιστοκλή Δευτεραίο του Σπυράγγελου, με θητεία από την ισχύ της παρούσης μέχρι 31/12/2025, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (2024-2028), μεταβιβάζοντας σε αυτόν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, ως ακολούθως:
-Τις αρμοδιότητες Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Παραγωγής στον τομέα Φυτικής Παραγωγής, Γεωργικής Ανάπτυξης και Αλιείας, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθ. 9.1 παρ. α’, β’. του ΟΕΥ του Δήμου.
-Τις αρμοδιότητες Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Αρμοδιότητες Προστασίας του Καταναλωτή, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθ. 9.1. παρ. γ’ του ΟΕΥ του Δήμου.
-Τις αρμοδιότητες Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Βιομηχανίας, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθ. 9.1 παρ. δ’ του ΟΕΥ του Δήμου.
Ο ορισμένος αντιδήμαρχος υπογράφει κάθε είδους έγγραφα, σχετικά με τις ανωτέρω μεταβιβασθείσες αρμοδιότητες.
ΙΙ. Για της καθορισμό αντιμισθίας ορίζονται τα ακόλουθα: Δευτεραίος Θεμιστοκλής – Με Αντιμισθία.

Β. Ορίζουμε Αντιδήμαρχο του Δήμου Σάμης τον Φερεντίνο Κυριάκο του Ανδρέα, με θητεία από 01/02/2024 και μέχρι 31/12/2025, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (2024-2028), μεταβιβάζοντας σε αυτόν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, ως ακολούθως:
-Τις αρμοδιότητες στον Τομέα Αξιοποίησης και Διαχείρισης Παραλιών και Τουριστικών Αγκυροβολίων όπως περιγράφονται στο άρθ. 9.2 παρ. γ’ και ειδικότερα στις περιπτώσεις 7 -13 του ως άνω άρθρου του ΟΕΥ του Δήμου. Ο ορισμένος αντιδήμαρχος υπογράφει κάθε είδους έγγραφα, σχετικά με τις ανωτέρω μεταβιβασθείσες αρμοδιότητες.
ΙΙ. Για της καθορισμό αντιμισθίας ορίζονται τα ακόλουθα: Φερεντίνος Κυριάκος – Άνευ Αντιμισθίας

Γ. Ορίζουμε Αντιδήμαρχο του Δήμου Σάμης τον Κοκκόση Βασίλειο του Κωνσταντίνου, με θητεία από 01/02/2024 μέχρι 31/12/2025, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (2024-2028), μεταβιβάζοντας σε αυτόν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, ως ακολούθως:
-Τις αρμοδιότητες του Γραφείου Πρόνοιας/ Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας όπως περιγράφονται στο αρθ. 10 παρ. α΄ του ΟΕΥ του Δήμου.
-Τις αρμοδιότητες στον Τομέα Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας, Ευπαθών Ομάδων και Εφαρμογής- Υλοποίησης Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων Κοινωνικής Πρόνοιας, όπως περιγράγονται στο αρθ. 10 παρ. β’ του ΟΕΥ του Δήμου, εκτός των αρμοδιοτήτων Πολιτικών Ισότητας των φύλων.
ΙΙ. Για της καθορισμό αντιμισθίας ορίζονται τα ακόλουθα: Κοκκόσης Βασίλειος – Με Αντιμισθία.
Οι οριζόμενοι/νες Αντιδήμαρχοι δεν υποκαθιστούν τους υπηρεσιακούς παράγοντες που έχουν υποχρέωση και αρμοδιότητα έκδοσης αποφάσεων και εγγράφων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους όπως ορίζονται κάθε φορά από τη νομοθεσία.

Α. Ορίζουμε Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Σάμης, την Όλγα Ζαμπέλη του Γεράσιμου, με θητεία από 01/01/2024 μέχρι 31/12/2025, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (2024-2028), για την εποπτεία και τον συντονισμό των τομέων ως εξής:
-Αρμοδιότητες στον Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης, όπως περιγράφονται στο αρθ. 9 παρ. γ΄ και ειδικότερα στις υποπεριπτώσεις 1 έως 6 και από 14 έως 23 του ως άνω άρθρου του ΟΕΥ του Δήμου.
Β. Ορίζουμε Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Σάμης τον Σταθάκη Αναστάσιο του Ευσταθίου, με θητεία από 01/01/2024 μέχρι 31/12/2025, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (2024-2028), για την εποπτεία και τον συντονισμό των τομέων ως εξής:
-Αρμοδιότητες στον Τομέα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων όπως περιγράφονται στο άρθ. 5 και ειδικότερα τις υποπεριπτώσεις 1-6, του ως άνω άρθρου του ΟΕΥ του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Σάμης
Δρακουλόγκωνας Παναγής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed