Πολλά γκολ αναμένουμε στο «Ολύμπικο», λιγότερα στη Λεωφόρο

Μπορεί να υπάρχουν πολλά ματς κυπέλλων απόψε, αλλά δεν λείπουν τα πολύ μεγάλα ντέρμπι τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ιταλία. Με τρία ματς θα ασχοληθούμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Λάτσιο – Ρόμα (19.00)
Αρκετά αποτελεσματική δείχνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Λάτσιο και σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρά τρεις απανωτές νίκες. Προσφάτως κέρδισε την Ουντινέζε με 2-1 εκτός έδρας και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της πόλης για τον θεσμό του κυπέλλου. Η ομάδα του Σάρι ψάχνει την διάκριση και από εδώ, όντας μέσα στους στόχους στο πρωτάθλημα και το Champions League. Αν και καλύτερη η Ρόμα απέναντι στην Αταλάντα, ωστόσο το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ και έμεινε στο ισόπαλο 1-1. Ωστόσο δεν έχει χρόνο να μείνει πίσω, αφού σήμερα κρίνεται η συνέχεια στο κύπελλο. Σε νοκ άουτ ντέρμπι με την συμπολίτισσα Λάτσιο, η ομάδα του Μουρίνιο ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να δώσει χαρά στον κόσμο της και κυρίως να προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα τελευταία και πληρώνει καλά το Goal/Goal στο 2.05 από την Stoiximan.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21.30)
Με δύο γκολ του Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός πήρε το ζητούμενο του εντός έδρας ματς αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό με 2-1. Έτσι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και πάει σε μια σειρά ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ξεκίνημα με τον πρώτο αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου θα κυνηγήσει μια ακόμη νίκη και το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, η ήττα από την ΑΕΚ με 2-1, παιχνίδι που διαμαρτύρεται για την διαιτησία. Τα ντέρμπι είναι συνεχόμενα ωστόσο αυτό το διάστημα για την ομάδα του Καρβαλιάλ και συγκεκριμένα σήμερα για το κύπελλο. Εκεί που θα προσπαθήσει για ένα όσο καλύτερο σκορ, αφού έχει την ρεβάνς στην έδρα της και η πρόκριση αποτελεί μονόδρομος.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το αποτέλεσμα προέχει για τις δύο ομάδες και δύσκολα να δούμε κάποιο μεγάλο σκορ. Το Under 2.5 πληρώνει 1.70 στο Pamestoixima.

Μίλαν – Αταλάντα (22.00)
Εύκολο πέρασμα από την έδρα της Έμπολι για την Μίλαν πριν μερικές ημέρες με 3-0 στο πρωτάθλημα, αλλά έχει σε πρώτο πλάνο και το κύπελλο. Μετά την άνετη πρόκριση επί της Κάλιαρι, ο συντελεστής δυσκολίας αυξάνεται για την ομάδα του Πιόλι, που έχει απέναντι της την Μίλαν. Ωστόσο πρόκειται για νοκ άουτ εντός έδρας συνάντηση και είναι το αβαντάζ της για να προκριθεί στα ημιτελικά. Μέτριο παιχνίδι στο «Ολίμπικο» για την Αταλάντα και μάλλον το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει και πήρε ήταν το 1-1 απέναντι στην Ρόμα. Η προσπάθεια της θα συνεχιστεί στην πορεία όσον αφορά το πρωτάθλημα και σειρά παίρνει το κύπελλο. Εκεί που απέκλεισε με 3-1 την Σασσουόλο και απόψε δοκιμάζεται σε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην φορμαρισμένη Μίλαν εκτός έδρας.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο ομάδες με ποιότητα μεσοεπιθετικά και με την ορμή που έχει κυρίως η Μίλαν τελευταία μπορεί το ματς να οδηγηθεί στο Over 2.5 και το 1.90 της Bet365.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed