Δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών η Σεβίλλη

Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν σχεδόν όλα από αυτές τις ημέρες και η προθέρμανση γίνεται με τις αναμετρήσεις της Παρασκευής, όπου θα επικεντρωθούμε σε δύο αναμετρήσεις από την Αγγλία και μία από την Ισπανία

Μπέρνλι – Λούτον (21.45)

Για το FA Cup το πιο πρόσφατο ματς της Μπέρνλι πριν από μερικές ημέρες όταν αποκλείστηκε οριακά μέσα στην έδρα της Τότεναμ με 1-0. Βέβαια αυτό που την «καίει» είναι το πρωτάθλημα και το πως θα παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Ίσως το πιο σημαντικό ματς που έχει η ομάδα του Κομπανί μέχρι το επόμενο είναι το σημερινό με αντίπαλο την Λούτον, που έχει και αυτή τον ίδιο ακριβώς στόχο. Μετά το 0-0 με την Μπόλτον για το κύπελλο επιστέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος η Λούτον, η οποία το πάλεψε στο τέλος με την Τσέλσι, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 3-2. Έτσι άφησε πίσω της δύο απανωτές νίκες και παραμένει μαχητική σχεδόν σε όλες της τις αναμετρήσεις. Σημαντικό να σταθεί όρθια σήμερα απέναντι στην Μπέρνλι, ματς εξάποντο για τον στόχο της παραμονής. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αν και κρίσιμο το παιχνίδι, οι ομάδες θα κυνηγήσουν στην μεταξύ τους κόντρα το κάτι παραπάνω και μπορούν να σκοράρουν για το Goal/Goal στο 1.75 από την Stoiximan.

Χαλ – Νόριτς (22.00)

Στο 1-1 η Χαλ με την Μπέρμιγχαμ στο FA Cup και θα χρειαστεί ρεβάνς εκτός έδρας για να πάρει την πρόκριση. Όσον αφορά την Τσάμπιονσιπ μετρά τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αναμετρήσεων, όμως δεν έχει χάσει την επαφή της με τα πλέι οφ ανόδου. Σαφώς και χρειάζεται αποκλειστικά σήμερα το τρίποντο της νίκης απέναντι στη Νόριτς, ματς ωστόσο με δεδομένο συντελεστή δυσκολίας. Ρεβάνς θα χρειαστεί και η Νόριτς στο κύπελλο με την Μπρίστολ Σίτι λόγω του ισόπαλου 1-1, ενώ και στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καλύτερα. Τρεις αγωνιστικές μακριά από νίκη, ενώ γενικά κερδίζει δύσκολα από το ξεκίνημα της σεζόν. Αυτό έχει ως συνέπεια να μείνει πίσω βαθμολογικά και χρειάζεται ένα καλό σερί για να προσεγγίσει την πρώτη εξάδα, που είναι και ο ρεαλιστικός της στόχος για την συνέχεια. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο ομάδες που συνήθως χαρίζουν σκορ και κυρίως η Χαλ. Ένα γκολ νωρίς μπορεί να ανοίξει τον ρυθμό για το λογικό Over 2.5 στο 1.65 από το Pamestoixima. 

Σεβίλλη – Αλαβές

Μάλλον σε καλό σημείο χρονικά ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για την Σεβίλλη και βρήκε στο κύπελλο την πρόκριση στην επόμενη φάση με 2-1. Ωστόσο το μεγάλο της πρόβλημα είναι στην Λα Λίγκα, όπου μετρά δύο απανωτές ήττες και δεν λέει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Πιθανότατα έχει σημαδέψει το σημερινό ματς με την Αλαβές εντός έδρας για να πάρει μια βαθιά ανάσα σε όλους τους τομείς. Έστω και στο κύπελλο πήρε μια χαρά η Αλαβές, κερδίζοντας την Μπέτις με 1-0 εντός έδρας. Αλλά και στο πρωτάθλημα άντεξε στο 1-1 με την Σοσιεδάδ και συνεχίζει την προσπάθεια της παραμονής. Βέβαια της λείπουν οι νίκες και όλα θα κριθούν στο υπόλοιπο της σεζόν. Απαιτητικό το έργο της και σήμερα απέναντι στην Σεβίλλη, καθώς θα είναι σημαντικό για την ίδια τουλάχιστον να μην ηττηθεί. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονόδρομος η νίκη για την Σεβίλλη, που μπορεί μεταξύ άλλων να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα έδρας. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1.93 της Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed