Παναγής Κωνσταντάτος: «Προχωράει το έργο αποκατάστασης του πρώην δημοτικού σχολείου Κοντογουράτων μετά τα όσα περίεργα προηγήθηκαν από το 2019 και μετά»

Πολλά ήταν τα εμπόδια μέχρι να εκτελεστεί το έργο στα Κοντουγουράτα. Το 2019 από μία υπογραφή δεν εκτελέστηκε το έργο. Μετά τις εκλογές του 2019 χάθηκε ο φάκελος με αποτέλεσμα να τρέχω στις υπηρεσίες ΤΑΣ, Δήμου και όπου αλλού χρειάστηκε για να ξαναμαζέψω για να παραδώσω στις τεχνικές υπηρεσίες τα έγγραφα του φακέλου συμπληρωμένο πάλι.
Βέβαια η καινούργια Δημοτική Αρχή χρειάστηκε να κάνει τροποποιήσεις και κάπου είχε μεγάλες καθυστερήσεις. Τελικά παρά τα εμπόδια, ξεπεράστηκαν όλα με νομική βοήθεια. Σημαντικότατο ρόλο έπαιξε ο αείμνηστος Μάρκος Στράτης πρόεδρος του Συλλόγου που δεν σταμάτησε ποτέ να κάνει όποιες ενέργειες περνούσαν από το χέρι του για να αποκατασταθούν οι ζημιές του πρώην Δημοτικού σχολείου Κοντογουράτων. Η χρημάτοδότησή του έργου είναι από το ΤΑΣ ΑΠΕ και πρόγραμμα του Δήμου. Σημαντικό ρόλο επίσης ήταν από κάποια μέλη του συλλόγου που με τον τρόπο τους πίεσαν εκεί που χρειαζόταν…

Παναγής Κωνσταντάτος
π. πρόεδρος Κοινότητας Θηναίας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed