Μάστιγα έχουν γίνει οι διαρρήξεις στην Κεφαλονιά, «ποντικοί» μπούκαραν για δεύτερη φορά σε γνωστό εστιατόριο του Αργοστολίου, έφαγαν και έφυγαν και με το χαρτζιλίκι τους

Για δεύτερη φορά σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα έγινε τόπος διάρρηξης γνωστό εστιατόριο του Αργοστολίου, με τους δράστες να… μπουκάρουν και να εξαφανίζουν μικρό χρηματικό ποσό που υπήρχε στο ταμείο του καταστήματος.
Το φαιδρό της υπόθεσης είναι ότι οι διαρρήκτες πριν πάνε στο ταμείο για τα χρήματα πέρασαν πρώτα μια βόλτα από τα ψυγεία του καταστήματος και την έκαναν… ταράτσα πριν απομακρυνθούν με τα χρήματα. Το περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο κατάστημα έγινε τόπος διάρρηξης για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Η αστυνομία βρέθηκε στο χώρο, πήρε αποτυπώματα και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στη σύλληψη των διαρρηκτών. Το φαινόμενο των διαρρήξεων εδώ και έναν τουλάχιστον χρόνο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Κεφαλονιά, αναγκάζοντας πολλούς επαγγελματίες να τοποθετήσουν κάμερες ασφαλείας στα καταστήματά τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed