Τα «πρέπει» του ΠΑΣ και της Ρόμα και τα πολλά γκολ στην Γερμανία

Τα Γιάννενα μπαίνουν στη 19η αγωνιστική της SL από την τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Κηφισιά μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Το σημαντικό για τον Γρηγορίου είναι πως ο πολύτιμος Εραμούσπε ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και μπήκε στην αποστολή.
Επιστρέφουν οι Παμλίδης και οι Τσαούσης , Π. Τζίμας που εξέτισαν ποινή τιμωρίας. Ο Γκάρο θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ, που δεν σκόραρε σε 4/7 πρόσφατα εντός έδρας. Από την άλλη ο Πανσεραϊκός δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον οίστρο του ΠΑΟΚ στον 1ο προημιτελικό του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με το βαρύ 4-0 στις Σέρρες. Στο πρωτάθλημα η ομάδα των Σερρών προέρχεται από την 1η εκτός έδρας νίκη φέτος στο 2-0 επί της Λαμίας. Σε σχέση με το ματς Κυπέλλου, όπου έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης, θα είναι πάλι στη διάθεση του Π. Γκαρσία οι Χόβαν, Άλεκσιτς, Δεληγιαννίδης, Γκοτζαμανίδης. Απουσιάζουν, λόγω διεθνών υποχρεώσεων, οι Μασαρίποφ , Ουεαντραόγκο. Τέτοια παιχνίδια, ας είναι η σεζόν ακόμα περίπου στη μέση, κρίνουν στόχους. Στην προκειμένη περίπτωση την παραμονή… Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να πάρει τους 3β., ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του. Αντίθετα, οι Σερραίοι με νίκη ξεφεύγουν κάπως από την επικίνδυνη ζώνη. Ματσάρα, με αρκετή ισοπαλία. Αλλά όχι ως κορυφαία επιλογή.
Η Λειψία την «πάτησε» από την Άιντραχτ εντός έδρας. Ηττήθηκε 1-0, πληρώνοντας τη μεγάλη αστοχία της. Δέχθηκε γκολ νωρίς, έκτοτε δεν κινδύνευσε, αντίθετα απείλησε πολλάκις, αλλά γκολ δεν έβαλε. «Τρίζει» η θέση της στην τετράδα… Η Λεβερκούζεν πήρε διπλό στο Άουγκσμπουργκ με… buzzer beater. Έδειξε επηρεασμένη από τη διακοπή, αλλά και τις απουσίες που έχει, όμως η δουλειά έγινε. Έχοντας πλέον ένα ματς στα «πόδια» τους, τις περιμένω αμφότερες βελτιωμένες και θα κοιτάξω τα γκολ από νωρίς και συνολικά.
Το σημαντικό νέο στην αναμέτρηση Ρόμα-Βερόνα είναι η απόλυση του Μουρίνιο στη Ρόμα. Η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις εδώ και αρκετό καιρό προκαλούσαν… πονόματο, όμως ο Πορτογάλος ήταν αγαπητός στους οπαδούς και αξίζει να φανεί η αντίδρασή τους. Ίσως, η αντικατάστασή του με ένα αγαπημένο παιδί της εξέδρας, τον Ντε Ρόσι, να έγινε και γι’ αυτόν τον λόγο, αλλιώς το βιογραφικό του δεν δικαιολογεί μία τέτοια κίνηση. Πάντως, έχει ευκαιρία να κάνει νικηφόρο ντεμπούτο, προσφέρεται η Βερόνα του 0-2-7 στα τελευταία εκτός έδρας ματς. Κι εδώ ο άσος συνδυαστικά με γκολ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed