Στραβοπατά απόψε η Λεβερκούζεν βάζοντας όμως γκολ

Η Λεβερκούζεν είναι η επίδοξη Πρωταθλήτρια στη Γερμανία, απέχοντας 8 βαθμούς από τη 2η Μπάγερν Μονάχου που μοιάζει σε κακή κατάσταση και όχι ανταγωνιστική για τον τίτλο φέτος. Από την άλλη, η Μάιντζ θα παλέψει έως το τέλος για την παραμονή στη γερμανική Bundesliga, έχοντας σκληρό ανταγωνισμό και, μόλις, 15 βαθμούς.
Ουσιαστικά, οι φιλοξενούμενοι κοιτάζουν σε πρώτη φάση τη 16η θέση των μπαράζ παραμονής, που, αυτή τη στιγμή, κατέχει η Κολωνία. Η απόσταση, δηλαδή, είναι μεγάλη ανάμεσα στις ομάδες, με τη νίκη της Λεβερκούζεν στο ζευγάρι να φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο. Οι γηπεδούχοι είναι 32 επίσημα ματς αήττητοι, έχουν, όμως, να αντιμετωπίσουν δύο καταστάσεις δύσκολες. Δεν έχουν κατακτήσει ποτέ Πρωτάθλημα στην κεντροευρωπαϊκή χώρα, κάτι που σημαίνει ότι κάποια στιγμή το άγχος θα αρχίσει να τους επηρεάζει. Διατηρούν σημαντική απόσταση από τους Βαυαρούς, ουδείς είπε ότι θα χάσουν τον τίτλο, αλλά δεν είναι και μαθημένοι στον ρόλο του φαβορί. Συν τοις άλλοις, άρχισε να γιγαντώνεται η φημολογία γύρω από τον κόουτς Τσάμπι Αλόνσο και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Φαίνεται ότι τον θέλει η… μισή Ευρώπη και μεγάλες ομάδες. Ενώ παίζεται ο στόχος για τη Λεβερκούζεν. Συνθήκη, η οποία απαιτεί καλή διαχείριση, για να μην καταλήξει σε πρόβλημα.
Στα πιο πρόσφατα ματς, πάντως, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το φαβορί είτε δεν νίκησε (0-0 εντός με την Γκλάντμπαχ), είτε το έπραξε οριακά (3-2 με τη Στουτγάρδη μέσα, 2-1 με τη Χάιντενχαϊμ έξω). Στο ντεμπούτο του Μπο Χένρικσεν, για τη Μάιντζ, η νίκη ήρθε, με 1-0, επί της Άουγκσμπουργκ εντός. Βγάζοντας αντίδραση, σε κρίσιμη καμπή της σεζόν. Πέρυσι (19/2/2023) είχε νικήσει, με 3-2, στο Λεβερκούζεν, μετρώντας 2/4 επιτυχίες στο ζευγάρι στα πιο πρόσφατα παιχνίδια μέσα – έξω. Μπορεί να μοιάζει ουτοπικό, αλλά θα πονταριστεί η νίκη της σε ημίχρονο και τελικό ξεχωριστά. Με κύριο bet, το G/G.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed