Στα χέρια της Αστυνομίας Αργοστολίου 22χρονος συμπατριώτης μας, που πιάστηκε επ΄αυτοφώρω εν ώρα διάρρηξης, αναζητούνται οι δύο συνεργοί του από την Ασφάλεια

Συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, το Σάββατο 09.03.2024, το βράδυ, στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής και απόπειρας του ιδίου αδικήματος.
Ειδικότερα, ο 22χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, βραδινές ώρες του Σαββάτου (09.03.2024), ενώ είχε διαρρήξει τη θύρα οικίας στην πόλη του Αργοστολίου και είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα. Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο ανωτέρω δράστης ενήργησε από κοινού με ακόμα 2 συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, ενώ και οι 3 προέκυψε ότι εμπλέκονται σε μία ακόμα διάρρηξη οικίας, απογευματινές ώρες, της Τρίτης (13.02.2024), σε περιοχή περιφερειακά της πόλης του Αργοστολίου όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση των κλοπών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed