Ανοίγουν οι ουρανοί, ανοίγουν και τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ

Στις ημέρες με τα μαζεμένα ευρωπαϊκά ματς πάντα έχουν ενδιαφέρον οι ενισχυμένες επιλογές των παρολί. Στο… σημάδι απόψε τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Αρχή από το ματς στο Μπέργκαμο, όπου η Λίβερπουλ ψάχνει ένα… θαύμα για να προκριθεί.
Ποιο είναι αυτό; Να προηγηθεί νωρίς και να ψάξει το δεύτερο γκολ που θα αγχώσει την Αταλάντα. Όπως και να ‘χει κρατάω τα γκολ, θεωρώ πως το ματς θα αποκτήσει τρελό ρυθμό, καθώς χώρους και φάσεις θα βρουν και οι Ιταλοί. Παρόμοια κατάσταση και στο Λονδίνο. Η Γουέστ Χαμ μετά την ήττα 2-0 στο Λεβερκούζεν δεν έχει περιθώρια, θα πρέπει να ψάξει τα γκολ. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας και αήττητη σε όλη τη σεζόν, Λεβερκούζεν, έχει σκοράρει σε κάθε γήπεδο που επισκέφτηκε φέτος και λογικά θα προσθέσει και το «London Stadium»στη λίστα.
Στο Μαρσέιγ – Μπενφίκα, οι δύο ομάδες μοιάζουν πάρα πολύ. Παίχτες με τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά, «άστα να πάνε» αμυντικά. Κι εδώ περιμένω να σκοράρει η μία και να απαντάει η άλλη. Τέλος, στον ιταλικό εμφύλιο έχουμε τη Ρόμα, η οποία με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο ξεκίνησε ένα τρομερό σερί με Over, αλλά εσχάτως έχει «σφίξει» και φέρνει διαδοχικά Under. Στο πρώτο ματς κράτησε τη Μίλαν χωρίς γκολ, είχε και την τύχη σύμμαχο (την έσωσε το δοκάρι). Μοιάζει δύσκολο να το επαναλάβει, όμως η ευάλωτη άμυνα των «ροσονέρι» θα της δώσει και σε εκείνην ευκαιρίες. Δύο επιλογές για αυτό το καρέ αγώνων, μία να έρθουν όλα Over 2,5 και η δεύτερη να ανοίξει το σκορ σε όλα στα γήπεδα στο μισάωρο.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed