Δεν το άντεξε ο Νικόλας Βαλλιανάτος, εγκατέλειψε τη θέση του προεδρείου του Δ.Σ. μετά από ομηρικές μάχες με έναν Νίκο Ανουσάκη από τα παλιά, στο παρά πέντε να έρθει η Αστυνομία

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ φαίνεται η ανικανότητα του προέδρου του Δ.Σ. Αργοστολίου, Νικόλα Βαλλιανάτου, ο οποίος και χθες το βράδυ κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής της συνεδρίασης, εγκαταλείποντας μάλιστα τη θέση του για να διευθύνει την κουβέντα ο αντιπρόεδρος, Άγγελος Κωνσταντάκης.
Από την αρχή της συνεδρίασης ήταν πολύ περίεργη η συμπεριφορά του, αφού αρκετές φορές ξεπέρασε τα εσκαμμένα και προσέβαλλε τόσο τον επικεφαλής της Ισχυρής Κεφαλονιάς, Γιάννη Λυκούδη όσο και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννη Κουρούκλη. Εκεί όμως που έκοψε… καπίστρι ήταν όταν μπήκε στην αίθουσα ο Νίκος Ανουσάκης, που ήρθε καθυστερημένος. Από την πρώτη στιγμή ο κ. Βαλλιανάτος συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα, με ειρωνείες και εξυπνακίστικα σχόλια κατά του κ. Ανουσάκη, κάτι που έφερε την σύγκρουση μεταξύ τους και παραλίγο διακοπή του συμβουλίου. Μάλιστα ο Βαλλιανάτος απείλησε τον Νίκο Ανουσάκη ότι θα φωνάξει την Αστυνομία για να τον απομακρύνει. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αφού ακούστηκαν λέξεις και φράσεις που δεν ταιριάζουν σε πρόεδρο Δ.Σ. και επικεφαλής δημοτικής παράταξης, ο κ. Βαλλιανάτος αναγκάστηκε να κατέβει από την έδρα και να κινηθεί προς το μέρος του κ. Ανουσάκη. Η συμπλοκή αποφεύχθηκε την ύστατη ώρα, ο πρόεδρος έφυγε και ανέλαβε να ολοκληρώσει την συνεδρίαση ο αντιπρόεδρος, Άγγελος Κωνσταντάκης. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι προς το μέρος του κ. Ανουσάκη κινήθηκε και ο Αντιδήμαρχος, Διονύσης Μινέτος, ενώ ο έτερος Αντιδήμαρχος, Σπύρος Σαμούρης είχε ένα τρίλεπτο κραυγών κατά του κ. Ανουσάκη.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed