Την πολιτική τους μούρη με προσπάθεια μπορούμε να την αντέξουμε, τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ. που ψήφισαν ο «σατράπης» και τα «γιουσουφάκια» του δεν τον αντέχουν οι δημότες

Ένα ακόμη βήμα προς την φίμωση της αντιπολίτευσης έκανε η δημοτική αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο στη συζήτηση για τον κανονισμό λειτουργίας του.
Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και η παρέα του κατάφεραν να φιμώσουν την αντιπολίτευση έτσι ώστε τα δημοτικά συμβούλια να είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους, έτσι ώστε να μην δέχονται καθόλου κριτική από την αντιπολίτευση είτε να τη συρρικνώνουν σε τέτοιο βαθμό που τα δημοτικά συμβούλια να μοιάζουν περισσότερο με τα Σοβιέτ επί εποχής Στάλιν ή την λειτουργία του Κοινοβουλίου της Βόρειας Κορέας του Κιμ Γιονγκ Ουν. Με λίγα λόγια η αντιπολίτευση δεν έχει κανένα σχεδόν δικαίωμα και αυτά τα λίγα που της έμειναν να είναι άνευ σημασίας για τη δημοτική αρχή. Το 56% που δεν επέλεξε τον Θεόφιλο Μιχαλάτο στις πρόσφατες εκλογές δεν έχει λόγο, δεν μπορεί να εκφραστεί στο ανώτατο πολιτικό όργανο του Δήμου Αργοστολίου. Παρά τις προσπάθειες με όμορφο τρόπο των επικεφαλής της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» και της «Κεφαλονιά, Νησί για Όλους», Γιάννη Λυκούδη και Αλέξανδρου Παντελειού, ο Δήμαρχος δεν κάμφθηκε. Ο πρότασή του πέρασε με τις 13 ψήφους από τα «γιουσουφάκια» του, όταν ο ίδιος και η τότε παρέα του έκαναν επανάσταση στον Αλέξανδρο Παρίση και την δημοτική του αρχή στην ανάλογη περίπτωση της θητείας 2014-2019. Μάλιστα ο τότε κανονισμός λειτουργίας του Δ.Σ. έμοιαζε με παιχνιδάκι μπροστά σε αυτό το έκτρωμα που ψήφισε η παρούσα δημοτική αρχή.
Σημείωση: Η ατάκα του Νίκου Ανουσάκη ότι δεν θα πειθαρχήσει στον κανονισμό λειτουργίας δίνει την εντύπωση ότι από σήμερα κιόλας θα δημοτικά συμβούλια Αργοστολίου θα είναι άκρως ενδιαφέροντα από εδώ και στο εξής.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed